Paul Bun legt focus bij ZIE Expertise in Oosterhout

Na zestien jaar algemeen directeur te zijn geweest bij Quattro Expertise draagt Paul Bun de leiding over en gaat hij zijn focus leggen op ZIE Expertise B.V. Samen met Rik (H.) de Vries, Peter van Bethraij en twee collega's in opleiding gaat hij bouwen aan horizontale uitbreiding van de Verenigde Expertisegroep B.V.

ZIE Expertise B.V maakt deel uit van de Verenigde Expertisegroep B.V. waar ook Quattro Expertise B.V., Quattro Expertise Noord B.V. en Exact Expertise B.V. deel van uitmaken. Het nieuwe expertisebureau is een zelfstandige onderneming en richt zich volledig op schade expertise op het gebied van technische varia.

Paul Bun: “In 2006 ben ik met veel enthousiasme gestart met Quattro Expertise B.V., nu 16 jaar later draag ik vol overtuiging de leiding van Quattro Expertise over aan Etienne Mureau en Bart Driessen. Binnen onze groep ga ik verder met een nieuw avontuur: het uitbouwen van een zelfstandig opererend schade-expertisebureau op het gebied van CAR- en AVB schaden. Gebouw- en infrastructuur gerelateerd voor nu, later staat ook het doorgroeien naar andere vakgebieden op mijn verlanglijst. 
 
Quattro Expertise is een volwassen en zelfbewust bedrijf met een heleboel mensen die weten waar het om draait: het bieden van een toekomst voor elkaar, onze gezinnen en families. We hebben dat vormgegeven door duidelijk te maken welk betekenis gevend doel Quattro Expertise nastreeft, door technologie naar onze business te brengen en dat allemaal in een cultuur die ons bedrijf past. Daar gaan we goed op, en wel zo goed dat ik de bedrijfsvoering vol vertrouwen overdraag aan mijn collega's.”
 
ZIE Expertise staat binnen die groep voor kennis over gebouwen. Nooit meer twijfel over de oorzaak van gebouwschade. Nu al mogen we dat voor een aantal technische verzekeraars, aannemers en overheden in de praktijk brengen vanuit een landelijke spreiding van onze experts. Opdracht nummer 500 zijn we al hard aan het naderen.
 
Geplaatst op 21-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: