Register-Expert Zohre Oehler terug bij Hofmans Letselschade

Zohre Oehler, Register-expert Personenschade (NIVRE), is sinds 1 oktober weer terug bij Hofmans Letselschade. Zij zal haar taken als NIVRE Register-Expert personenschade combineren met de functie van opleidingsmanager waarmee voor haar een langgekoesterde wens in vervulling gaat.

Zohre studeerde Rechtsgeleerdheid de Universiteit van Amsterdam. Zohre: “Tijdens mijn opleiding aan de Vrije Universiteit kwam ik in aanraking met aansprakelijkheid binnen personenschade. Dit boeide mij ontzettend, omdat ik het menselijke aspect tijdens mijn opleiding miste. Het was voor mij toen ook duidelijk welke master ik zou volgen. Mijn masterscriptie heb ik onder begeleiding van August Van geschreven en daarnaast liep ik stage bij Kennedy van der Laan, dit gaf mij wederom de bevestiging dat dit vak iets voor mij zou zijn. Ik ben letselschade-jurist geworden omdat ik betrokken en daadkrachtig ben en merk dat het mij veel voldoening geeft om letselschadeslachtoffers bij te staan in zo'n ingrijpende periode in hun leven.”

 

Exact twee jaar geleden gaf Zohre al aan dat zij graag kennis wilde delen: “Mijn ambitie is om door te blijven groeien in mijn functie als letselschadejurist, met name bij de behandeling van medische incidenten. Ik wil graag mijn kennis blijven uitbreiden en ontwikkelen. Kennis vergaren en doorgeven vind ik het leukste wat er is. Het lijkt mij daarom leuk om in de toekomst collega’s te begeleiden in hun leerproces en/of een adviserende rol te spelen bij complexe zaken.” En dat is precies wat zij bij Hofmans gaat doen.

 

Geplaatst op 07-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: