SmartPhort door Apple geautoriseerd als Independent Repair Provider

SmartPhort is door Apple geautoriseerd als Independent Repair Provider (IRP) en breid hiermee haar reparatieaanbod voor alle Apple klanten in Nederland uit.

Operationeel Manager Michel Dahles; "We zien dat alles om ons heen duurder wordt, ook mobiele elektronica is hier een goed voorbeeld van. Consumenten/verzekerden betalen steeds meer voor hun product(en) en wensen dan ook steeds vaker herstel met originele onderdelen. Voor het herstel van deze producten maken we vaak gebruik van partners welke gecertificeerd zijn door Apple. Doordat SmartPhort nu zelf geautoriseerd is, kunnen we de kwaliteit van onze service nog verder verbeteren en de doorlooptijd van reparaties flink verkorten."
 
Naast herstel met originele onderdelen kan SmartPhort ook altijd een alternatief aanbieden. "Duurzaam herstel is iets waar we altijd naar kijken. Verzekerden met toestellen welke tegen het einde van de fabrieksgarantie aan lopen of een lagere dagwaarde hebben, kunnen we hele goede alternatieven bieden. Dit bespaart niet alleen op de schadelast, maar ook op eventuele kosten voor de verzekerde én het is uiteraard beter voor het milieu."
Geplaatst op 18-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: