Meijers lanceert online magazine BUILD

BUILD is een magazine over risicomanagement in de bouw- & installatie- en vastgoedsector. Dat was een grote wens van Michiel Vink, partner en manager accountmanagement van Meijers.

‘’Wij willen als verzekeringsmakelaar ook een kennispartner zijn. We zoemen in op breed risicomanagement in de branche. Denk aan thema’s als modulair en circulair bouwen, de opkomst van houtbouw, nieuwe risico’s door klimaatverandering, zonnepanelen en inflatie. Deze zaken hebben een enorme impact. In dit magazine komt al die kennis samen. Het resultaat is het nieuwe online magazine BUILD."

In het magazine staan trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden op het gebied van risicomanagement in de wereld van bouw en vastgoed. De juiste preventieve maatregelen en het sluiten van een goede verzekering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het vraagt om maatwerk op basis van een grondige risicoanalyse. Experts uit de wereld van risicomanagement, schadepreventie en verzekeren komen aan het woord én we gaan langs bij innovatieve spelers uit de bouw- en vastgoedsector. Ook komen veiligheid op de bouwplaats, aanpassing van de huurdervingstermijn en de nieuwe Wet Kwaliteitsborging aan bod.

Meer weten? 
Lees nu het nieuwe online magazine van Meijers. 


Over Meijers 
Familiebedrijf Meijers is in bijna een halve eeuw uitgegroeid tot een van Nederlands grootste onafhankelijke assurantiemakelaars. Meijers is specialist in risicomanagement en zet zich met circa 350 medewerkers in voor de continuïteit van mensen en bedrijven. De belangrijkste expertisegebieden van het in Amstelveen gevestigde bedrijf zijn schadeverzekeringen, employee benefits en advisering op maat. Meijers is een actief lid van het grootste internationale netwerk van onafhankelijke assurantiemakelaars, WBN.

Geplaatst op 03-11-2022

< VorigeVolgende >


Share on: