Nationale-Nederlanden Beurs verzekert vanaf 2023 opnieuw CAR risico’s

Nationale-Nederlanden Beurs breidt haar portefeuille Technische verzekeringen uit. Vanaf 1 januari 2023 biedt het opnieuw CAR verzekeringen aan. Met het uitbreiden wordt ook het team Engineering uitgebreid.

Met het uitbreiden van de technische portefeuille wordt ook het team Engineering vergroot. Per 14 november 2022 start Jeroen Potasse als senior underwriter Technische verzekeringen. Jeroen (49) is sinds 2011 werkzaam in de verzekeringsbranche. Hij startte zijn carrière als underwriter technische verzekeringen bij Achmea en maakte in 2021 de overstap naar Chubb waar hij als senior underwriter technical lines werkzaam was.  
 
Laurens Schox directeur Beurs: "De co-assurantiemarkt heeft behoefte aan het zo breed mogelijk verzekerbaar maken van risico’s. Met deze uitbreiding van zowel ons acceptatiebeleid als het team geven we hieraan gehoor, naast het bestaande aanbod van CAR verzekeringen voor hernieuwbare energie. CAR verzekeringen passen binnen de strategie van Nationale-Nederlanden Beurs."

Geplaatst op 07-11-2022

< VorigeVolgende >


Share on: