Ton van Dijk verlaat Testcommissie van het RMiA

Na ruim 10 jaar stapt vicevoorzitter Ton van Dijk uit de Testcommissie van het RMiA. Ton was vanaf 2012 lid van de Testcommissie waar hij zich vol verve heeft ingezet om het Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) uit te breiden met nieuwe, geschikte leden.  

Ton van Dijk is directeur/adviseur Westland Adviesgroep

De afgelopen tijd heeft Ton, die in het dagelijks leven als directeur en adviseur werkzaam is bij de Westland Adviesgroep, extra inspanningen gestoken in het uitvoeren van de overgangsregeling RMiA.

“Vanuit de kandidaten werd hij vooral gewaardeerd om zijn vermogen de stress uit de test te halen, de kandidaat op zijn of haar gemak te stellen en het beste eruit te halen wat mogelijk was”, aldus het Bestuur van het RmiA. “We 'verliezen' met Ton van Dijk een van de steunpilaren van de Testcommissie en hij zal node gemist worden door zijn collega’s daar, en het secretariaat van de Stichting Assurantie Registratie (SAR). Wij bedanken hem dan ook heel hartelijk voor zijn tomeloze inzet en onverminderde energie om het RMiA op de kaart te blijven zetten en wensen hem bijzonder veel succes met zijn verder activiteiten in onze mooie wereld van Registermakelaars in Assurantiën! Dank, dank, dank!”

Geplaatst op 29-11-2022

< VorigeVolgende >


Share on: