ARAG verleent volmacht aan insurtech Zego

ARAG is zeer verheugd om een volmacht te kunnen verlenen aan Zego, dé insurtech gespecialiseerd in wagenparkverzekeringen. De focus van Zego zal voornamelijk liggen op zakelijke wagenparken. Hiermee sluit ARAG aan op de Europese groeiambities van Zego.

Marc van Erven, CEO ARAG over de samenwerking: “Zego en ARAG vullen elkaar uitstekend aan met onze wederzijdse expertise. De ervaring van ARAG in rechtsbijstand voor motorrijtuigen biedt een duidelijke meerwaarde aan de zakelijke klanten van Zego. Bovendien kunnen we elkaar versterken bij het realiseren van internationale groei en innovatie.”
 
Zego, opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2016, is inmiddels actief in 10 Europese landen. Begin 2022 opende Zego haar deuren in Nederland. De focus ligt hier op het verzekeren van voertuigen voor zakelijke wagenparken, zoals taxi- en bezorgdiensten en transport & logistiek. Na enkele maanden voorbereiding is het volmachtbedrijf opgezet, waar ook ARAG nu bij aansluit. Als volmacht gaat Zego de ARAG rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen koppelen aan de eigen verzekeringen voor wagenparken. 
 
Sander Kernkamp, General Manager Zego Nederland: “We zijn heel erg blij om samen te werken met Arag, een partij die op het gebied van rechtsbijstand heeft bewezen klanten optimaal te bedienen en
heel innovatief te zijn. Dit sluit perfect aan bij onze eigen propositie.”
 
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke juridisch probleemoplosser. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridisch probleemoplosser van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij onze uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf dat met ruim 4.600 medewerkers actief is in 19 landen inclusief Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met bijna 800 professionals in Nederland werken wij vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. 
www.arag.nl
 
Over Zego
Zego is een commerciële aanbieder van motorrijtuigenverzekeringen die wagenparkbeheerders en bedrijven kansen biedt. Als insurtech combineert het de beste technologie met geavanceerde data om verzekeringsproducten aan te bieden die bedrijven tijd en geld besparen.
Zego heeft meer dan $280 miljoen aan financiering opgehaald en was de eerste Britse insurtech met een waarde van meer dan $1 miljard. Ook was het de eerste insurtech die een eigen verzekeringslicentie kreeg. Onlangs stond Zego op de 14e plaats in de FT 1000-lijst van Europa’s snelstgroeiende bedrijven.
www.zego.nl
Geplaatst op 12-12-2022

< VorigeVolgende >


Share on: