De RekenHulp© 2023 krijgt een groen jasje

In januari stuurt de Bureaus trouw de RekenHulp© uit naar letselschadeprofessionals die graag gebruik maken van dit handige boekje met belangrijke cijfers, richtlijnen en jurisprudentie. Dit jaar betreft het een ‘green issue’, gedrukt op gerecycled papier met ook overigens een groene inhoud.

Nieuw dit jaar is de bijlage van een wetsartikelenboekje, waarin de door letselschadeprofessionals meest gebruikte wetsartikelen staan. Deze uitgave wordt verzorgd door de zusteronderneming van de Bureaus, Letsel Opleidingen. Dit wetsartikelenboekje verscheen voor het eerst als bijlage bij de reader ‘Kennis’ van de entreetoets van de opleiding tot NIVRE-expert Personenschade. "Na enthousiaste reacties op deze bundeling van meest gebruikte wetsartikelen in de letselschade vonden we het een goed idee om deze uitgave aan een breder publiek ter beschikking te stellen", aldus Francie Peters, directeur van zowel de Bureaus als Letsel Opleidingen.
 
De RekenHulp© is gratis en kan besteld worden via de website van de Bureaus. Bestel je gratis RekenHulp 2023 - de Bureaus
 
Geplaatst op 15-12-2022

< VorigeVolgende >


Share on: