Nieuwe CCO voor Alpina Group

Annemarie Rosebeek is vanaf 1 januari 2023 de nieuwe CCO van Alpina Group, specialist in financiƫle dienstverlening in Nederland en Belgiƫ. Zij treedt toe tot het bestuur dat verder bestaat uit Michael de Nijs (CEO) en Arto Willemsen (CFO).

Met de komst van Annemarie is het bestuur van Alpina Group compleet. Al eerder dit jaar vereenvoudigde Alpina Group de bestuurssamenstelling als logisch vervolg op de eerste fase van de fusie van Voogd & Voogd en de Heilbron Groep. 


Met Annemarie haalt Alpina Group iemand binnen met veel ervaring op het gebied van marketing en sales. Zij werkte hiervoor als Chief Affinity bij Aon en als directeur commercial marketing & sales Europe bij ABN AMRO Private Banking. 


Michael de Nijs, CEO van Alpina Group, is blij met de komst van Annemarie: “Alpina Group zit in een dynamische en bijzondere fase van zijn bestaan. We willen dat onze nieuwe merken staan als een huis en dat onze kantoren en intermediairs excellente dienstverlening kunnen bieden. We zijn blij dat Annemarie ons bestuur komt versterken met haar expertise en ervaring op het gebied van strategische commercie en digitalisering." 


Annemarie: "Alpina Group is volop in ontwikkeling en in korte tijd enorm gegroeid. De ambitie van Alpina Group naar een toonaangevende positie in de Nederlandse markt en te zijner tijd expansie in Europa maakt dat er veel uitdagingen zijn. Uitdagingen met betrekking tot klantbediening, klantproposities, strategische productontwikkeling en -online- sales van de verschillende merken. Samen met het team werk ik hier graag aan en ik zie veel kansen om hier concrete stappen in te zetten. Ik kijk ernaar uit om de organisatie in de breedte te leren kennen." 


Komend kwartaal staat in het teken van de overdracht en nadere kennismaking. Annemarie: "Ik stel het zeer op prijs dat Bas van Twillert me wegwijs maakt in de organisatie. De komende maanden zullen we in goed onderling overleg kijken naar een verdere invulling van zijn rol." 


Alpina Group is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Het adviesbedrijf heeft meer dan 80 vestigingen in Nederland en België en een serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor is Alpina Group één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.

 

Geplaatst op 02-12-2022
Share on: