QBE Nederland stelt Sanne Braun aan om schadeafdeling op te zetten

De vorming van QBE Nederland gaat een nieuwe fase in met de benoeming van Sanne Braun voor het opzetten van een lokale schadeafdeling. Sanne begint op 1 december in haar nieuwe rol en zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van schades en het opzetten van de schadeafdeling van QBE in Nederland.

Sanne komt over van AXA XL, waar ze sinds 2007 meerdere functies bekleedde. Na haar Nederlandse rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam begon Sanne als schadebehandelaar bij het toenmalige XL Insurance. Sanne heeft in de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan in de behandeling van schadeclaims, waarbij ze zowel lokale als internationale complexe claims heeft behandeld binnen casualty, professional lines, en cyber insurance. 

Sebastiaan Lambalk – General Manager(a.i.) van QBE Nederland: “Ons team in Nederland begint echt vorm aan te nemen en de aanstelling van Sanne voor het ontwikkelen van onze claims propositie is een belangrijke stap in dit proces. Sanne is zeer ervaren binnen het schadedomein en de kennis van meerdere productlijnen is voor ons in Nederland belangrijk. Lokale claimondersteuning is een belangrijk onderdeel van onze propositie in Nederland en ik ben blij dat iemand van het kaliber van Sanne ons groeiende team komt versterken.”

QBE accepteert vanaf januari 2023 risico’s lokaal in Nederland voor zakelijke klanten in eerste instantie binnen de domeinen property en casualty.
Geplaatst op 01-12-2022

< VorigeVolgende >


Share on: