ReulingSchutte breidt verder uit met komst drie nieuwe mediators

Met ingang van 1 januari 2023 verwelkomt ReulingSchutte Tjarda Pieters, Leon Hoornweg en Eliane Dosker. Zij komen de mediationpraktijk versterken vanwege de groei die het kantoor doormaakt. Zakelijke mediation en het begeleid onderhandelen zijn steeds vaker een alternatief voor een gang naar de rechter.

Foto: Leon Hoornweg en Tjarda Pieters, nog geen foto beschikbaar van Eliane Dosker

Met de komst van de drie nieuwe mediators telt ReulingSchutte 18 mediators. 


Eva Knipschild, één van de partners van het kantoor: "Wij zijn heel blij met de komst van Tjarda, Leon en Eliane. Zij hebben een diverse achtergrond en vullen ons bestaande team uitstekend aan."


Tjarda Pieters is na jarenlange ervaring als kantonrechter sinds 2020 verbonden als raadsheer aan het gerechtshof Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Tjarda zal zich bij ons kantoor vooral richten op mediation, arbitrages, bindend advies en het doen van vertrouwelijk onderzoek. 


Leon Hoornweg heeft jarenlange ervaring als zakelijk mediator en was manager van mediators en opleiders. Hij doet mediations in arbeids-, groeps- en samenwerkingsgeschillen. Ook houdt hij zich bezig met geschillen over commerciële contracten. 


Eliane heeft vanuit haar ervaring in de advocatuur, het bedrijfsleven en de rechterlijke macht een brede achtergrond in diverse vormen van conflictoplossing. Zij doet mediations en procesbegeleiding binnen het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening en de non-profitsector. 

 

Geplaatst op 13-12-2022

Volgende >


Share on: