Ronald Radder aangesteld als hoofd van BMT's kantoor in Groningen

Internationaal maritiem adviesbureau BMT, heeft Ronald Radder aangesteld als hoofd van het kantoor in Groningen. Met ingang van 1 januari 2023 zullen zijn diensten en leiderschap op het gebied van scheepsinspectie verder reiken dan Groningen en ook de noordelijke regio van Nederland en de Duitse havens bestrijken.

De komst van Radder, een gekwalificeerde en geaccrediteerde marine survey-specialist, betekent een uitbreiding van de diensten die rechtstreeks vanuit het kantoor in Groningen worden aangeboden, als aanvulling op de bestaande regionale marine survey- en bedrijfsactiviteiten.
 
Dennis de Bruin, directeur van BMT's Marine Surveys: "De voortzetting van ons volwassen bedrijfsmerk en gevestigde diensten brengt BMT in een gunstige positie die zich leent voor een versterking en kapitalisatie-effect op lokaal niveau, waardoor BMT zijn aanwezigheid in een bloeiende dienstenmarkt in het noorden van het land, en daarbuiten, mogelijk kan uitbreiden. Meer in het bijzonder zal de groei van de diensten in onze sector BMT in staat stellen om meer schaalbare en geavanceerde maritieme surveys en adviesdiensten aan te bieden in de binnenlandse markt, met de mogelijkheid om uit te breiden naar nieuwe partners en klanten die hun maritieme en infrastructuur-gerelateerde belangen voor havens, terminals, scheepvaart en container-/vrachtvervoer willen uitbreiden, met inbegrip van deze strategische locaties in het land, Eemshaven, Delfzijl en Harlingen, en daarbuiten in Bremen, Bremerhaven, Cuxhaven en Hamburg in Duitsland."
 
Dennis de Bruin voegt hier verder aan toe: "Het is geweldig om Ronald 'aan boord' te hebben in dit belangrijke gebied voor onze Marine Surveys business. Het noorden van het land is een groeiende markt voor veel van onze klanten met wie we al vele jaren een sterke staat van dienst hebben. Hij brengt een schat aan technische ervaring mee in zowel P&I- als H&M-gerelateerde schadeonderzoeken en versterkt daarmee onze dienstverlening aan onze klanten."
 
Ronald Radder merkte verder op: "Deze functie voldoet niet alleen aan mijn persoonlijke ambitie om in het prachtige noorden van het land te wonen, maar het is ook een synergie met en een perfecte match voor BMT om haar zakelijke mogelijkheden in de Marine Surveys industrie te laten groeien."
 
BMT is een toonaangevend internationaal maritiem adviesbureau voor ontwerp, engineering, wetenschap en risicobeheer. Al meer dan 30 jaar leveren zij onafhankelijke, complexe ontwerp- en adviesdiensten. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten kunnen ondersteunen bij het aanpakken van de meest complexe ontwerp- en systeemvraagstukken en uitdagingen, waardoor de industrie in staat is een veiligere, schonere en brandstofefficiëntere scheepvaart voor de toekomst te leveren. Wij putten uit een breed scala aan ervaring en expertise om hoogwaardige producten en diensten te leveren in de hele maritieme sector. De activa van de groep zijn in handen van de werknemers.
Geplaatst op 12-12-2022

< VorigeVolgende >


Share on: