Volgende week valt de laatste editie van dit jaar in de bus

Met het einde van het jaar in zicht valt volgende week alweer de laatste editie van SCHADE magazine 2022 in de bus. Interessante artikelen over het nieuwe concept herstelversnellers, overname Lengkeek, zijn redelijke kosten altijd gedekt?, verhuizing Trition, Dolmans en Qbuild, en meer. Neem nu een abonnement en ontvang ook nog deze editie.

Nu je hier bent
Wij zijn er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de schadebranche. Wil jij ook graag op de hoogte blijven van wat er speelt en wat dat voor jou of je bedrijf kan betekenen?

Ons redactieteam zijn de oren en ogen van de branche en altijd op zoek naar nieuws. Hierdoor zijn wij in staat interessante ontwikkelingen en actualiteiten onder de aandacht te brengen. Op SCHADE magazine kun je rekenen!

Nog geen abonnement? 
Steun ons door ook een abonnement af te sluiten en ontvang ook nog dit nummer. Zo blijft u op de hoogte van al het schade gerelateerde nieuws.

Of mail je aanvraag naar:
NIVRE leden: secretariaat@nivre.nl
SCHADE magazine: info@schade-magazine.nl

Wij stellen je abonnement enorm op prijs.

Ontwikkelingen
Zijn er interessante ontwikkelingen of transfers binnen je bedrijf? Neem dan contact op met redactie@schade-magazine.nl.
Geplaatst op 16-12-2022

< Vorige


Share on: