Bestuurswijziging Anker Insurance Company

Per 1 februari 2023 vertrekt Sjoerd Zijlstra als CEO bij Anker Insurance Company. Na 15 jaar vol overtuiging aan de uitbouw van Anker gewerkt te hebben gaat Sjoerd zijn bakens verzetten.

Foto v.l.n.r.: Norbert Schuur, Annemiek van Dijk en Joris Bos

Trots
RvC-voorzitter Martijn Steenkamp: “Sjoerd kan bijzonder trots zijn op zijn belangrijke bijdrage aan de groei en het succes van Anker. De omzet is in zijn bestuursperiode bijna vertienvoudigd. Van een relatief bescheiden lokale nicheverzekeraar heeft Anker zich ontwikkeld tot een toekomstgericht, internationaal opererend bedrijf. Daarbij heeft de verbreding van het aanbod van verzekeringsoplossingen gezorgd voor een sterkere positie in de markt.”
  
Collega-bestuurder Annemiek van Dijk - Bos: “Sjoerd laat een stabiele organisatie achter met een sterk sociaal gezicht. En een mooi groeipotentieel. De komende tijd gaan we zelfstandig maar in  samenwerking met onze partner De Goudse verder met de uitbouw van Anker. Wij hebben er zin in!”
 
Nieuw bestuur
Per 1 februari bestaat de directie van Anker Insurance Company uit: 
Annemiek van Dijk - Bos (Managing Director)
Norbert Schuur (Financial Director)
Joris Bos (Technical Director)
 
Alle drie de directieleden zijn werkzaam binnen Anker Insurance Company. Annemiek startte haar carrière in 2008 en is sinds 2019 COO. Norbert is sinds 2002 werkzaam als Manager Finance & Control. Joris is sinds 2020 Manager ICT. 


Als nicheverzekeraar en specialist biedt Anker Insurance Company verzekeringen en diensten aan maritieme werkgevers en verzekeringsoplossingen op het gebied van rechtsbijstand, reis en recreatie. Anker Insurance Company heeft een premievolume van +/- €40 mln. en is sinds 1 april 2022 onderdeel van De Goudse.
 
Geplaatst op 26-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: