Chris Breedveld vervangt Tjibbe Joustra als voorzitter van De Letselschade Raad

Grootmeester van het Huis van Zijne Majesteit de Koning drs. Chris Breedveld is met ingang van 1 januari jl. benoemd tot voorzitter van De Letselschade Raad. De vorige voorzitter, Tjibbe Joustra, heeft zijn functie neergelegd omdat de statutaire zittingstermijn is verlopen.

De positie van voorzitter DLR is een toezichthoudende nevenfunctie. Breedveld (1962) zal deze positie vervullen naast zijn reguliere werk als Grootmeester. Breedveld was directeur van het Kabinet van de Koning. Hij was eerder werkzaam als plaatsvervangend directeur-generaal bij de RVD en daarvoor bij het ministerie van Economische Zaken.
 

Bestuur en Platformoverleg van DLR hebben inmiddels afscheid genomen van Tjibbe Joustra en zijn  hem zeer erkentelijk voor de bijzonder professionele wijze waarop hij de afgelopen jaren als voorzitter heeft gefungeerd. Het is aan Tjibbe Joustra te danken dat De Letselschade Raad nu in stabiel vaarwater verkeert. Bij zijn aantreden trof hij namelijk bepaald geen gespreid bed aan. De vaste publieke financiering werd beëindigd en het aanblijven van enkele organisaties was onzeker.

 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 17-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: