Datect en Vrieling Adviesgroep gaan samenwerking aan

Paul Verhoef van Datect B.V., Jasper Vrieling en Martijn Schakelaar GRMC®, beiden verbonden aan Vrieling Adviesgroep, tekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst. Met de verzekering streven beide bedrijven ernaar om cybercriminelen bij ondernemers buiten de deur houden. 

Foto: v.l.n.r. Paul Verhoef, Martijn Schakelaar en Jasper Vrieling
 

Martijn: “Het begon vorig jaar met een eerste kennismaking, een gezamenlijke cybersessie en nu is de samenwerking écht officieel. Altijd leuk, het formaliseren van de samenwerking met een nieuwe partner. Het afgelopen jaar hebben Paul Verhoef en ik veel samen opgetrokken op het gebied van cyberrisicomanagement en nu hebben we dus daadwerkelijk deze samenwerking met elkaar bevestigd. Door de samenwerking tussen Datect B.V. en Vrieling bieden we ondernemers het totale pakket. Zo werken we samen aan rust, continuïteit en zekerheid voor onze gezamenlijke klanten. Hier word ik blij van!

Datect B.V. brengt bij bedrijven cyberrisico’s in kaart en pakt de zwakke plekken aan. Zo krijgen cybercriminelen zo min mogelijk kans. Helaas ontspringt niet iedereen de dans. Cyberaanvallen, inbraken, virussen, diefstal van data, er blijft altijd een risico bestaan en dan neemt Vrieling het over om op zoek te gaan naar een passende cyberverzekering.

Deze verzekering helpt een onderneming zo snel weer mogelijk verder na een incident en zorgt onder andere ook voor het vergoeden van de geleden (eigen) bedrijfsschade en in geval van aansprakelijkheid de financiële schade van derden. 
  
Vooral sectoren die werken met persoonsgegevens, geautomatiseerde processen of digitale dienstverlening zijn gevoelig voor cyberrisico’s. Daarnaast eisen steeds meer opdrachtgevers dat een leverancier een goede cyberbeveiliging én cyberverzekering heeft.”

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 17-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: