Lee Taylor nieuwe CEO van Allianz Partners Benelux & Nordics

Per 1 januari is Lee Taylor aangesteld als nieuwe CEO Benelux & Nordics bij Allianz Partners Benelux & Nordics. Hij volgt hiermee Willem Snijders op.

Lee Taylor heeft sinds 1 januari 2023 Willem Snijders opgevolgd als CEO van de Benelux en Nordics. Lee Taylor startte zijn carrière bij de groep in 2006 als Head of Warranty & Service Programmes en heeft sindsdien een aantal managementfuncties bekleed, met name op salesgebied. Van 2016 tot 2020 was Lee Regional Sales Officer voor Noord-Europa (Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Benelux en Scandinavië) en recent bekleedde hij de rol van Chief Sales Officer voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland.


In zijn vorige rol als CSO voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland heeft Lee een grote bijdrage geleverd aan de diversificatie, winstgevendheid en groei van zijn Business Unit. Zijn focus lag daarbij op de  Lines of Business Home en Travel. Ook de portefeuille van financiële instellingen maakte onder zijn hand een enorme groei door.


Als CEO van Allianz Partners Benelux & Nordics, wenst Lee minstens dezelfde successen te behalen. Lee stelt: “Ik ben zeer verheugd dat de rol van CEO aan mij wordt toevertrouwd. Ik ben zeer gemotiveerd om, samen met mijn collega’s, onder andere de commerciële strategie van Allianz Partners verder vorm te geven. Ik kijk er erg naar uit om samen met het team te werken aan de verdere ontwikkeling van Allianz Partners.”


Charlotte Anselot, HR directeur bij Allianz Partners, verwoordt het als volgt: “Lee heeft uitgebreide expertise in de sector en een schat aan ervaring in leidinggevende functies. Dankzij zijn rijke ervaring en kennis van de markten zal hij, zonder twijfel, een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei van Allianz Partners Benelux.”

Geplaatst op 24-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: