Mariëlle Goemans wordt Senior Strategic Relationship Manager bij HDI Global

Op 1 februari aanstaande treedt Mariëlle Goemans (54) in dienst als Senior Strategic Relationship Manager bij HDI Global. Mariëlle komt bij Zego Nederland vandaan waar zij Senior Broker Sales Manager was.

Daarvoor was zij werkzaam in de grootzakelijke verzekeringsmarkt bij onder meer Marsh, Aon, Zurich en RSA. Ook was zij jarenlang actief als insurance manager van de Gemeente Delft.

Zij wordt de verbindende schakel tussen HDI, de grotere distributiepartners en klanten, aldus HDI Global in een bericht op LinkedIn. Doel is om de onderlinge samenwerking nog meer te versterken.

Sharon van Herel - Dam, Managing Director bij HDI: “Mariëlle heeft letterlijk alle kanten van de tafel gezien in de co-assurantiemarkt. In de groeifase waarin we als HDI zitten, kunnen we haar expertise goed gebruiken. Ze is zeer gedreven om samen met ons het verschil te maken op belangrijke thema’s die spelen in onze sector. Denk aan het verzekeren van complexe risico’s die voortkomen uit transities op het gebied van duurzaamheid, maar ook het slimmer inzetten van data en het samen optrekken op lastige dossiers.”

Mariëlle Goemans: “Ik verheug me enorm op mijn nieuwe rol bij HDI waarin ik mijn ervaring met het verbinden van partijen goed kan inzetten. Ik focus daarbij ook graag op eindklanten. Als je hun uitdagingen écht begrijpt, kun je de beste oplossingen creëren.”

Het afgelopen jaar heeft Mariëlle veel ervaring opgedaan bij Zego Nederland, een fintech start-up. Haar skills en frisse blik zet zij graag in binnen een sector waar de komende jaren vele belangrijke veranderingen op stapel staan.

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 20-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: