SAP Letselschade Advocaten benoemt Rianne Marijnissen en June van Oers

Rianne Marijnissen en June van Oers zijn per 1 januari 2023 benoemd tot associate partner bij bij SAP Letselschade Advocaten. Rianne is sinds 2010 werkzaam als advocaat bij SAP, June is sinds 2011 onderdeel van het team.

In ruim tien jaar tijd heeft Rianne zich ontwikkeld tot een betrokken en doortastende LSA-advocaat. Daarnaast is Rianne sinds 2019 bestuurslid van de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten). In haar rol als bestuurslid van de WAA is Rianne (mede) verantwoordelijk voor de organisatie van diverse bijeenkomsten en een jaarlijks congres om kennisoverdracht te vergroten. Ook schuift zij aan bij overleggen met medisch adviseurs, rechterlijke macht en verzekeraars, om ervoor te zorgen dat het schaderegelingstaject soepeler verloopt. Rianne is daarnaast gespreksleider van de intervisies die binnen SAP plaatsvinden. 

June heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een uitstekende LSA-advocaat en is inmiddels een bekend gezicht binnen de letselschadebranche. June geeft al jaren leiding aan het PIP-team van SAP, waarborgt de kwaliteit van SAP als lid van de interne kwaliteitscommissie en neemt regelmatig namens SAP deel aan overleggen met verzekeraars en andere partijen.  

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 17-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: