Schade Advocatuur trekt Rob Meelker, Amber Messchaert en Sandor Weyn aan

Schade Advocatuur heeft zich per 1 januari jl. versterkt met het aantrekken partner Rob Meelker, advocaat Sandor Weyn en advocaat Amber Messchaert. Het advocatenkantoor staat bekend als partner voor verzekeraars op het gebied van Aansprakelijkheid & Verzekeringsrecht.

V.l.n.r.: Amber Messchaert, Sandor Weyn en Rob Meelker
 

Schade Advocatuur is opgericht met het doel om voor iedereen zo spoedig mogelijk tot het gewenste einddoel te komen, zonder afslagen en omwegen. Het kernspecialisme van het kantoor is het ondersteunen van verzekeringsmaatschappijen en hun verzekerden met alles wat met schade of aansprakelijkheid te maken heeft.

Met de komst van Rob Meelker, Sandor Weyn en Amber Messchaert zet Schade Advocatuur de volgende stap om haar dienstverlening naar het volgende niveau te brengen. Als uniek nichekantoor streeft het ernaar dé allround partner te zijn voor verzekeraars in aansprakelijkheidsrecht, schadevergoeding, letselschade en verzekeringen.

 

Partner Rob Meelker: “Ik ben zeer verheugd Schade Advocatuur te ondersteunen in het behalen van haar ambitie. Onze praktijk omvat alle aspecten van Verzekeringen en Aansprakelijkheid variërend van polisvoorwaarden, geclaimde schade tot verkeersongevallen.”

“Het vertrouwen en de expertise van Rob Meelker, Sandor Weyn en Amber Messchaert stellen Schade Advocatuur in staat haar dienstverlening verder uit te breiden en naar het volgende niveau te tillen als dé allround partner voor verzekeraars op het gebied van schadebehandeling, procedures en schaderegeling”, aldus Nicolien Verhoeks, partner van Schade Advocatuur.

Door Cindy van der Helm / foto's bewerkt door SCHADE magazine
Geplaatst op 17-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: