VACATURE CRAWFORD: (Technisch) Expert Aansprakelijkheid

Werkzaam in het juridisch of in een technisch werkveld maar liever je kennis op een andere manier inzetten? Bij Crawford & Company werk je aan juridische en/of technische vraagstukken en stel je de oorzaak en omvang van een schade vast.

De functie
Als (technisch) Aansprakelijkheidsexpert bij Crawford & Company ben je verantwoordelijk voor het zo volledig mogelijk in kaart brengen van feiten en omstandigheden van diverse aansprakelijkheidsschades. Je werkt voornamelijk in opdracht van verzekeraars, aan wie je de schade rapporteert. Aan de hand van jouw onderzoek beoordeelt je opdrachtgever welke partij aansprakelijk is en wie de schade moet betalen.

Afhankelijk van de opdracht behandel je verschillende typen schades die vallen onder de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) en Bedrijven (AVB). Om de schade in beeld te brengen, bezoek je regelmatig verzekerden en wederpartijen. Bij hen op locatie beoordeel je de feiten en omstandigheden, inspecteer je de schade, vraag je informatie op en maak je eventueel foto’s van de situatie, waarna je een schaderapport opstelt en inlevert bij je opdrachtgever.

Daarnaast onderhoud je contact met gedupeerden en stel je hen op de hoogte van de mogelijke kosten van de schade. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt communiceren met verschillende partijen, zowel schriftelijk als mondeling. Ook is het in deze functie van belang dat je nieuwsgierig bent en een open houding hebt, zodat je zaken tot op detailniveau kunt uitzoeken.
Je bent werkzaam in het team Liability. Dit team bestaat uit meer dan vijftien Techneuten en Bouwkundigen en vijf Juristen, die zich ook bezighouden met de beoordeling van aansprakelijkheidsschades.
 
"Op een leuke werkdag vraagt de verzekeraar mij met spoed naar een productaansprakelijkheidszaak te gaan. Ik ga langs bij onder andere de verzekerde om de omstandigheden in kaart te brengen en de impact vast te stellen. Daarna ben ik op tijd terug voor een borrel op de zaak"

 Wat vragen wij van jou?
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Enige juridische of technische ervaring is een pré
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Doortastend, kritisch, servicegericht en collegiaal 

Daar krijg je het volgende voor terug
  • €3.000 - €4.000 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • 13e maand, 8.33% vakantiegeld, pensioen- en bonusregeling
  • 32 tot 40-urige werkweek
  • 26 vakantiedagen
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Laptop, telefoon, thuiswerkmogelijkheden
  • Auto van de zaak, inclusief netto onkostenvergoeding
 
Via onze site kom je alles te weten over de functie-inhoud, je toekomstige agenda en over Crawford & Company als werkgever: https://crawford.werkenbijcrawco.nl/aansprakelijkheidsexpert/

Lijk je niet geheel in het profiel te passen maar heb je wel interesse? Bel of mail gerust om te overleggen welke mogelijkheden wij bij Crawford bieden. Anne Díaz: 06 11 33 16 14 / recruitment@crawco.nl
 
Geplaatst op 24-01-2023

Volgende >


Share on: