VACATURE CRAWFORD: Jurist Vervoersrecht - INGEVULD

Jij bent afgestudeerd Jurist (hbo/wo rechten) en je bent op zoek naar je eerste of tweede baan. Je hebt affiniteit met vervoersrecht en vindt het leuk om door te vragen totdat je de volledige casus op papier hebt. Je bent niet bang om de discussie met wederpartijen aan te gaan omtrent internationale transportschades. Dit is de baan voor jou!

Wat mag je van de functie verwachten?
Als Junior Jurist Vervoersrecht (32-40 uur) bij Crawford & Company ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van internationale transportschades vanuit een juridisch kader. Je werkt aan verschillende schadedossiers tegelijk en handelt deze af door de aansprakelijkheid vast te stellen. Denk aan een diefstal van hoogwaardige goederen tijdens transport en opslag, aan contaminatie van vloeibare bulkladingen of bijvoorbeeld temperatuurschades aan levensmiddelen. Je verricht juridisch uitzoekwerk om te achterhalen wat de oorzaak en omvang van de schade is. Dit zet je op een rij en onderbouw je met duidelijke correspondentie, veelal in de Engelse taal, gebaseerd op wet- en regelgeving. Hiermee kun je ook de vaststelling en beoordeling van de schade onderbouwen.

In deze functie werk je in een klein team. Je schakelt met verzekeraars, makelaars en/of multinationals over heel de wereld en er is veelvuldig contact met de collega schade-experts op het gebied van Marine & Transportation.

Wat mag jij van ons verwachten?
Marine Recovery (maritiem regres) is een specialistisch team binnen Crawford & Company International en jij mag dan ook snel verantwoordelijkheid nemen in het behandelen van schadedossiers. Je groeit in het type en het aantal schades en door de korte lijnen met en directe begeleiding van collega’s ga je de materie goed onder de knie krijgen. Je kijkt in het begin veel mee met ervaren collega’s, het is namelijk belangrijk te weten hoe je, met name op het gebied van communicatie, een schadedossier aanvliegt. Het is bijvoorbeeld van belang rustig en professioneel te blijven en in staat te zijn om te bemiddelen tussen partijen die vaak lijnrecht tegenover elkaar staan. Zoals we al eerder aangeven: jij gaat deze juridische uitdaging niet uit de weg!

Naast bovenstaande groeimogelijkheden, bieden wij jou:
  • een salaris van € 2700 - € 3400,- o.b.v. een 40-urige werkweek
  • een 13e maan
  • 8.33% vakantiegeld
  • een pensioenregeling 
  • reiskostenvergoeding
  • thuiswerkvergoeding
  • verschillende bedrijfsactiviteiten, waarbij ook activiteiten worden georganiseerd voor Young Crawford (<35 jaar)
  • de mogelijkheid tot het volgen van gerichte opleidingen/cursusse
  • flexibele werkcultuur waarbij het kantoor open is van 7:00 tot 19:00 uur en je ook gedeeltelijk thuis mag werken

Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal 32 uur per week beschikbaar is. Standplaats is het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Anne Díaz, HR Specialist, op +31 6 11 33 16 14.
 
Geplaatst op 24-01-2023