Een historische mijlpaal!

De eerste geslaagde deelnemers van de 1e lichting van de Beroepsopleiding Personenschade ontvingen deze week hun welverdiende diploma! Zij mogen zich vanaf nu Gecertificeerd Letselschadedeskundige noemen. Daarnaast voldoen zij met het succesvol behalen en afronden van het studiejaar aan het deskundigheidsvereiste van het NIVRE registerschap! Dit betekent dat de geslaagde kandidaten zich kunnen inschrijven bij het NIVRE!

De diploma uitreiking vond plaats bij a.s.r. Voorzitter van de Stichting Beroepsopleiding Personenschade, Meint Wichers (Univé), heette iedereen welkom en sprak alle genodigden toe.
 
De huldiging van de kersverse Gecertificeerd Letselschadedeskundigen vond plaats in het bijzijn van de docenten van de Beroepsopleiding Personenschade, de leidinggevenden van de geslaagden, Susan Mogony directeur van het NIVRE, vertegenwoordigers van De Letselschade Raad, het programmamanagement Maruja Duermeijer en Bianca Dorré van Q-Consult Insurance en het Bestuur van de Beroepsopleiding Personenschade.
 
Iedere deelnemer is apart in het zonnetje gezet; er werd teruggeblikt op een intensief en leerzaam opleidingsjaar waarin de groep is uitgegroeid naar een hecht team. Dit alles conform de visie van de Beroepsopleiding Personenschade. De feestelijke dag werd afgesloten met een borrel!
 
Wat een aantal jaren geleden begon als een idee van 22 grondleggers, allen ingeschreven in het Nationaal Keurmerk Letselschade, die geloven dat er een andere manier van schaderegeling mogelijk is waar dus ook een andere manier van opleiden bij hoort, is uitgemond in een daverend succesverhaal. Van het idee ‘teammodel’ naar een opleiding die de groep deelnemers tot een team heeft gevormd. 
 
Met de kersverse Gecertificeerd Letselschadedeskundigen is de nieuwe cultuur van het teammodel officieel van start gegaan! Gecertificeerde Letselschadedeskundigen: gefeliciteerd met jullie welverdiende diploma!
 
Wil jij je opgeven voor de volgende lichting van de Beroepsopleiding Personenschade? Schrijf je dan nu in via deze LINK

Grondleggers:
Aegon, Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Unigarant, het verzekeringsbedrijf van ANWB, Flyct Letselschade, Univé, Athenos adviesgroep, a.s.r. verzekeringen, Wijs letselschade, Justiz Letselschade B.V., Nationale-Nederlanden, DEKRA Claims and Expertise B.V., Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht, De Goudse, Letselverhalen B.V., TVM verzekeringen, Kracht! Letselschade, Raasveld Expertise, Allianz Nederland, HOFMANS LETSELSCHADE en Nostimos Letselschadedeskundigen.
 
Mede mogelijk gemaakt door: Ester Haver Droeze, Dirk Walinga, CED, Marieke Van Werkhoven, Rianka Rijnhout en Wibbens arbeidskundig advies B.V.
Geplaatst op 17-02-2023