EURO-motive treedt toe tot netwerk van CTA Consulting

CTA Consulting, leverancier van software-producten voor de automotive en autoschadebranche, breidt haar assortiment uit met software voor de afhandeling van autoruitschades. Deze uitbreiding is het resultaat van de toetreding van EURO-motive toe tot het netwerk van CTA.

De overdracht werd getekend door Maarten Hassink en Jorrit Hassink namens CTA Consulting en Manon Borsboom namens 4insurance, eigenaar van EURO-motive. Door de overname wordt ook Egbert Hoekstra, als aandeelhouder, onderdeel van het managementteam van EURO-motive. Egbert is sinds het begin betrokken geweest bij EURO-motive.

CTA Consulting ontwikkelt sinds 1986 software voor de automotive en autoschadebranche. Met verschillende software producten biedt dit softwarebedrijf een complete oplossing voor carrosserieschade, auto onderhoud, planning en facturatie. Met de toetreding van EURO-motive tot het netwerk wordt de dienstverlening verder uitgebreid. Dit betekent dat nu ook de afhandeling van autoruitschadedossiers aan de activiteiten zijn toegevoegd. Dit biedt synergie voordelen. Hierdoor worden de afdelingen sales, softwareontwikkeling en support binnen CTA Consulting nu breder bezet.

De overname past binnen de ambitie van CTA Consulting om naast de beste gebruikerservaring ook de beste kwaliteit data voor de automotive branche te bieden. Nadat de overdracht voltooid is starten EURO-motive en CTA Consulting met het vernieuwen van het CARculate platform. Daarmee kunnen gebruikers in de toekomst rekenen op een degelijk en innovatieve dienstverlening.

EURO-
motive is opgericht in 2005 voor de afhandeling van autoruitschadedossier en is sindsdien een gevstigde naam in de autoglasschadebranche Euro-motive speelt een centrale rol in de afhandeling van autoruitschadedossiers en wordt gebruikt door veel autoruitherstellers, verzekeraars, leasebedrijven en fleetowners. Voor de dossiervorming wordt gebruik gemaakt van het backofficepakket CARculate. In 2020 werd EURO-motive overgenomen door 4Insurance in Ede.

CTA Consulting, in 1986 opgericht door Wim Hassink, is actief met automatisering van de bedrijfsvoering in de automotive en autoschadeherstelbranche. Het bedrijf is gecertificeerd door Audatex. Daarnaast werd het backofficepakket i/Motion Software ontwikkeld voor dossiervorming voor de bedrijfsprocessen schade, verkoop, reparatie en onderhoud. Met het toetreden van EURO-motive wordt hier nu autoruitherstel aan toegevoegd. 





 
Geplaatst op 14-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: