Schadeafdeling Zurich NL neemt deel aan Business Challenge van Make-A-Wish

Op 6 april a.s. neemt de schadeafdeling van Zurich NL als team deel aan de Business Challenge van Make-A-Wish. De stichting Make-a-Wish vervult de liefste wensen van ernstig zieke kinderen.

Foto: Aan de rechterzijde ontbreken er 2 medewerkers van de schadeafdeling van Zurich

Senior Claims Handler Property Vinodh Bhagwandas: "Dagelijks behandelen wij met passie voor ons vak de schades die onze verzekerden melden op hun polis. Eén van de dingen die ons werk leuk maakt, is de menselijke kant van ons werk. Wij mogen onze verzekerde bijstaan in een periode dat ze ons nodig hebben bijvoorbeeld na een ongeval op de werkvloer of een brand. Dat doen wij heel graag maar zijn daarbij wel gebonden aan polisvoorwaarden en wettelijke regels.

Wij kijken er naar uit om ons als team volledig te storten op het kunnen realiseren van een wensvervulling. Dit keer zonder enige ballast van polisvoorwaarden of wettelijke regels, maar gewoon recht – vanuit – het – hart."

Je kunt Zurich NL mee meehelpen om zoveel mogelijk geld voor dit mooie initiatief op te halen https://lnkd.in/eVqdNBX6 (actiemakeawish.nl)
Geplaatst op 14-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: