VACATURE HLPC: Bouwkundig expert (40 uur)

Wil jij jezelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan ons succesvolle en groeiende bedrijf, dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Een afwisselende functie met grote mate van zelfstandigheid en vrijheid.

In deze functie voer je met passie en enthousiasme expertise opdrachten uit in het kader van schades aan opstallen, waarbij het belang van de verzekerde voorop staat. Je heb hier veelvuldig contact met de verzekerde, de expert namens de verzekeraar en andere betrokken parijen. Je informeert de expert regelmatig omtrent stand van zaken.

Als eigen deskundige is het belangrijk dat je stressbestendig bent, prioriteiten kan stellen en overzicht bewaren. Ook kun je goed met mensen schakelen en communiceren. Het oppakken van veel verschillende dossiers tegelijk en het behouden van de aansluiting met de verschillende partijen is voor jou een fluitje van een cent. 

Wie zoeken wij: 
Voor deze functie heb jij een afgeronde Bouwkundige opleiding. Ervaring in de expertise branche geniet de voorkeur, maar ook wanneer je zonder branche-ervaring wilt beginnen ben je welkom om bij ons als expert te beginnen. Mocht je een inschrijving hebben bij het NIVRE is dat een pre! 
 

Wij bieden 

  • Een marktconform salaris 
  • Collegiale werksfeer in een gezellig en informeel team 
  • Volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling 
  • Mogelijkheid om partner te worden 
  • Gebruik van laptop, telefoon en auto 


Geïnteresseerd? 
Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen naar administratie@hlpc.nl of bel met Rembrand Duindam voor meer informatie; 06-53154943

Geplaatst op 23-02-2023