VACATURE MCLARENS: Aankomend schade-expert

McLarens onderzoekt technische oorzaken van schade. Waarom ging het mis en wat zijn de gevolgen….? Een ingestorte parkeergarage, verzakking van een tunnel, scheuren in beton, een lekkende riolering. Dit zijn enkele voorbeelden van de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Dat is deze vacature zeker niet!

Wie zijn wij? 
McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn we ambitieus. Als je op zoek bent naar een carrière waarin je wilt groeien en het verschil kunt maken, dan ben je bij McLarens aan het juiste adres.  Bij ons gaan mensen boven processen. De pijlers waar wij onze expertise op richten zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch, juridisch en letsel. Onze experts werken vanuit: Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar hybride werken doen we ook.

 

Wij zoeken voor alle kantoorlocaties:
 

(Aankomend) Schade-expert

 
Jouw rol als aankomend schade-expert
Als aankomend schade-expert doe je actief onderzoek. Dit doe je niet alleen maar onder begeleiding van een ervaren expert. Je bent direct bij je werk betrokken en hebt zelf een eigen verantwoordelijkheid. Nieuwsgierig als je bent ga je actief op zoek naar informatie, kennis en uitleg. Het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade is niet altijd eenvoudig. Het is jouw taak dan ook te achterhalen wat er is gebeurd, wat de gemaakte afspraken zijn en wie er zijn betrokken. Ook breng je mogelijke oorzaken en faalmechanismen in kaart. Om het dossier van A tot Z goed af te ronden, bezoek je ook bedrijven of bouwlocaties. Je overlegt intensief met alle betrokken partijen en denkt in oplossingen. Je werkwijze is onderscheidend en open-minded. Je laat je niet zomaar uit het veld slaan. Je doorziet de complexiteit van zowel het schadeonderzoek, als de belangen die spelen bij alle betrokkenen. Je houdt van persoonlijk contact en geeft deskundig antwoord op vragen. En last but not least, de uitkomsten van jouw (gedegen) onderzoek leg je vast in heldere rapportages aan de klant. 
 
Wat bieden wij?
Vrije tijd en werk in de juiste balans. Kansen om je te ontwikkelen en persoonlijk te groeien. Waardering voor initiatieven die je neemt. Met collega’s die oprecht geïnteresseerd zijn in wie je bent en wat je drijfveren zijn. Veel organisaties claimen zo’n cultuur – McLarens heeft het!
 
Zodra je bij ons aan de slag gaat, starten we met een uitdagend opleidingstraject. Onder begeleiding van een mentor leiden wij jou binnen een aantal jaren op tot een schade-expert die in staat is zelfstandig zijn of haar werkzaamheden uit te voeren. Dit in-house opleidingstraject valt samen met een externe opleiding via het NIVRE. Zo word je opgeleid tot Register Expert. Naast deze opleidingen kijken we natuurlijk ook naar jouw persoonlijke ontwikkeldoelen en ambities! 
 
Functie-eisen:

  • je hebt een opleiding op HBO/WO niveau (richting techniek, rechten of vergelijkbaar)
  • je bent een harde werker met brains, denkt efficiënt en out of de box en je bent een echte initiatiefnemer
  • je bent communicatief en klantgericht zodat de betrokkenheid van McLarens goed uit de verf komt
  • je kunt omgaan met zowel kleine als grote financiële belangen en de dynamiek eromheen
  • je bent communicatief vaardig en nagenoeg foutloos in woord en geschrift 
  • je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring in het bedrijfsleven maar ambitieuze schoolverlaters hebben ook zeker onze interesse!

Ben jij toe aan een nieuwe stap?
Je gaat een zeer dynamische carrière met doorgroeimogelijkheden tegemoet. Met een boeiend team van experts, die je zeer zeker zullen ondersteunen. Je ontvangt een uitstekend salaris, een leaseauto, een premievrij pensioen, een dertiende maand en een bonusregeling. 
 
Maar binnen het bedrijf is er meer.....Zo lunchen wij altijd gezamenlijk aan een grote tafel met het aanwezige team. Wordt er zo nu en dan een eindemiddagborrel gehouden, hebben we jaarlijkse events rond de zomer- en feestdagen en niet te vergeten ons jaarlijkse "Office Weekend".
 
Word jij onze nieuwe collega? 
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken wij graag kennis met je. Solliciteer direct en stuur je CV en je motivatiebrief per e-mail naar: sollicitatie@mclarens.com  Wil je meer informatie over de vacature, neem dan telefonisch contact op met Roeland Steenvoorden op tel.: 020-3473111.
 
Na ontvangst van je sollicitatie word je uiterlijk binnen drie weken geïnformeerd. 
Onze werving en selectie hebben wij graag zelf in de hand daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

Geplaatst op 22-02-2023