VACATURE MCLARENS: Agrarisch schade-expert

Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen. McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn we ambitieus. De pijlers waar we onze expertise op richten zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch, juridisch en letsel. Wij zetten ons 24/7 in voor onze opdrachtgevers én alle betrokkenen. Onze experts werken vanuit: Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar hybride werken doen we ook.

 
 
Jouw rol
Als agrarisch schade-expert ben jij primair betrokken bij de behandeling van schadekwesties binnen de veehouderij, akkerbouw, tuinbouw en in aanverwante sectoren. Of het nu om een schade gaat die mogelijk is veroorzaakt door een toeleverancier, dierenarts, loonwerker of buurman, als schade-expert ben jij in staat om zelfstandig onderzoek te doen naar de oorzaak en hoogte van de schade. Je beschikt over een goed analysevermogen, bent doel- en oplossingsgericht ingesteld en hebt een goed gevoel voor relaties tussen betrokken partijen. De uitkomsten van jouw onderzoek leg je vast in heldere rapportages en correspondentie. Dit zijn de belangrijke criteria voor het tot een succes maken van deze functie.  
 
Wat voor persoon zoeken wij:
  • je bent beschikbaar voor minimaal 28/40 uur per week;
  • je hebt een HBO opleidingsniveau bij voorkeur met een praktische inslag;
  • je hebt bij voorkeur een agrarische achtergrond of bent gestopt met een agrarisch bedrijf;
  • je bent klantgericht zodat de betrokkenheid van McLarens goed uit de verf komt;
  • je kunt goed omgaan met financiële belangen en de dynamiek eromheen;
  • je organiseert je eigen werk efficiënt en je hebt een no-nonsense werkmentaliteit;
  • je past bij de kernwaarden van McLarens, “Deskundig en Betrokken”;
  • je hebt affiniteit met de verzekeringsbranche;
  • een aantal jaren werkervaring,  bij voorkeur op het gebied van expertise is een pré;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (nagenoeg foutloos in woord en geschrift);
  • bereidheid om zo nodig de studie registerexpert (re) van het NIVRE te volgen;
  • in het bezit van rijbewijs B.
 
Beschik je niet over de gevraagde relevante werkervaring, maar ben je wel bereid om als junior agrarisch schade-expert opgeleid te worden en door te groeien, zien wij ook graag jouw sollicitatie tegemoet. 
 
Ben jij toe aan die nieuwe of volgende stap?
Wij bieden een dynamische en zeer afwisselende baan in een prettige werksfeer met een betrokken en boeiend team van experts. Je ontvangt een uitstekend salaris met 13de maand en een bonusregeling. Daarnaast bieden wij een premievrij pensioen, auto van de zaak en de mogelijkheid tot hybride werken.
 
Maar binnen het McLarens is er meer.....Zo lunchen wij altijd gezamenlijk aan een grote tafel met het aanwezige team. Wordt er zo nu en dan een eindemiddagborrel gehouden, hebben we jaarlijkse events rond de zomer- en feestdagen en last but not least, organiseren we jaarlijks een "Office Weekend".
 
Word jij onze nieuwe collega? 
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken wij graag kennis met jou. Solliciteer direct en stuur je CV en je motivatiebrief per e-mail naar: sollicitatie@mclarens.com  Wil je meer informatie over de vacature, neem dan telefonisch contact op met HR-afdeling, tel.nr. 030-2802012. 
 
Na ontvangst van je sollicitatie word je uiterlijk binnen drie weken geïnformeerd. 
Onze werving en selectie hebben wij graag zelf in de hand daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.
 
Geplaatst op 22-02-2023