Chantal Vergouw van Interpolis naar KPN

Chantal Vergouw is voorgedragen om per 1 juni 2023 toe te treden tot de Raad van Bestuur van KPN. Zij werkt sinds medio 2016 bij Achmea als divisievoorzitter van Interpolis.

Bianca Tetteroo, voorzitter Raad van Bestuur van Achmea: "In de eerste plaats wil ik Chantal feliciteren met deze mooie benoeming. Wij betreuren haar vertrek, maar zijn trots dat zij is gevraagd voor deze functie. Chantal heeft de afgelopen zeven jaar op bijzonder inspirerende wijze leiding gegeven aan Interpolis. In deze periode heeft ze onder andere een belangrijke en verbindende rol gespeeld in de succesvolle samenwerking met Rabobank. Haar innemende persoonlijkheid en grote betrokkenheid hebben eraan bijgedragen dat Interpolis staat waar het nu staat. Daarvoor zijn wij Chantal bijzonder dankbaar. Wij wensen haar veel succes en plezier bij KPN."

Chantal Vergouw: "Zeven jaar geleden ben ik begonnen aan een uitzonderlijk mooie periode in mijn werkzame leven. Ik heb met hart en ziel bijgedragen aan de ontwikkeling van Interpolis. Het is heel fijn om te zien waar het bedrijf nu staat en welke uitstekende groeimogelijkheden er nog liggen. Ik voel me zeer verbonden met de collega’s, klanten en andere stakeholders. Ik ben trots op Interpolis en ik weet zeker dat ik de dynamiek van het bedrijf en de verzekeringsbranche ga missen."

Het is nog niet bekend wie Chantal opvolgt. De procedure voor haar opvolging is inmiddels gestart.
Geplaatst op 27-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: