Claudia Stewart-Duijndam Operationeel directeur bij HCS

Claudia Stewart-Duijndam start per 1 april in de rol van Operationeel directeur bij HCS. Zij volgt hiermee James van der Spek op die zijn loopbaan opnieuw als ondernemer zal voortzetten. Claudia gaat deel uitmaken van het directieteam samen met Fred Toussaint (Algemeen Directeur) en Mayra Wergers (Directeur Finance & IT).

Claudia Stewart (48) heeft een brede achtergrond in de financiële sector. Ze werkte de afgelopen tijd bij Rabobank waar zij de leiding had over het particuliere verzekeringsbedrijf. Daarvoor werkte ze ruim 13 jaar bij Nationale-Nederlanden, waarvan de laatste drie jaar bij OHRA. Hier startte zij als Senior Manager Operations en was vervolgens verantwoordelijk voor het schadebedrijf.

Claudia: "Ik kijk er naar uit bij HCS te starten! Werkend Nederland is volop in beweging. Ik zie het als een relevante en betekenisvolle taak om vanuit HCS bij te dragen aan het werkend houden van Nederland, vanuit het perspectief van duurzame inzetbaarheid en met persoonlijke en deskundige verzuimbegeleiding voor zowel werkgever als werknemer".

Fred Toussaint, algemeen directeur: ‘Ik ben blij met de komst van Claudia in ons directieteam. Claudia is een mensgerichte leider met een natuurlijke drive om klanten en collega’s vooruit te helpen. Ze heeft veel ervaring om vanuit zowel vernieuwing als optimalisatie, groei te realiseren. Aan James van der Spek wil ik mijn waardering en dank uitspreken. Hij heeft de groei van startup naar het HCS van nu mede mogelijk gemaakt. Een uitzonderlijke prestatie om deze groei voort te brengen. HCS is gegroeid naar een professionele dienstverlener met meer dan 450 medewerkers, een serieuze marktpositie van meer dan 35.000 klanten die HCS dagelijks helpt op het gebied van duurzame inzetbaarheid, arbodienstverlening, WGA en Ziektewet".

 

Over HCS
HCS is dienstverlener voor werkend Nederland op het gebied van duurzame inzetbaarheid, verzuim, sociale zekerheid en opleiding & detachering. Met circa 450 medewerkers biedt HCS professionele en persoonlijke ondersteuning aan werkgevers, werknemers, adviseurs en verzekeraars. Met onze diensten helpen we werkgevers aan meer rendement en maken we werknemers productiever en beter inzetbaar. Zo zorgt HCS om de stap vooruit te kunnen blijven zetten, nu en in de toekomst. HCS is onderdeel van NN Group N.V., een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam. www.hcs.services

Geplaatst op 30-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: