Crown Security Services voorkomt schade na een calamiteit

In veel gevallen neemt de schade na een calamiteit nog verder toe, bijvoorbeeld doordat er na een brand diefstal of vernieling op de locatie plaatsvindt. Crown Security Services heeft zich gespecialiseerd om dit te voorkomen en boekt sinds de start van het bedrijf grote successen.

Het bedrijf, met vestigingen in Zwijndrecht, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, opereert landelijk en werd vijf jaar geleden opgericht door Sinan Hayir. Dankzij hun specialisme heeft Crown Security Services een enorme groei weten te realiseren. Het enige wat de verdere groei momenteel bemoeilijkt is de algehele personeelsschaarste in de beveiligingsbranche. Directeur Sinan Hayir zegt dat hij nog wel honderd extra mensen zou kunnen gebruiken.

Bij Crown Security Services draait alles om snelheid, het bedrijf garandeert dat ze altijd binnen drie uur ter plaatse zijn en binnen 30 minuten een beveiligingsplan operationeel hebben. Hierdoor kan het gebied vaak al binnen een uur worden beveiligd, nog voordat de hulpdiensten zijn vertrokken. Dit gebeurt met beveiligers op locatie, maar ook door middel van tijdelijke technische beveiligingsmaatregelen zoals mobiele cameramasten en detectiesystemen. Er zijn zelfs complete commandowagens beschikbaar, zodat beveiligers voor langere tijd op locatie kunnen blijven. Vanuit zo'n commandowagen kunnen camera's worden beheerd en binnenkort wordt er zelfs een drone ingezet met warmtebeeldcamera.

Crown Security Services werkt onder andere voor verzekeraars en schadeherstelbedrijven, voor wie hun diensten onderdeel vormen van het beperken van de schade. Het bedrijf heeft goede relaties opgebouwd met diverse instanties en wordt steeds vaker ingeschakeld door grote beveiligingsbedrijven. Bijvoorbeeld als zij onder normale omstandigheden de beveiliging op locatie verzorgen, maar niet zijn toegerust om als onderdeel van Salvage te opereren. Het specialisme van Crown Security Services vormt dan een welkome aanvulling. Volgens directeur Hayir proberen sommige beveiligingsbedrijven het zelf te regelen, maar blijkt dat toch een vak apart te zijn. Een groot distributiecentrum vol dure spullen is volgens hem makkelijker te beveiligen dan een half uitgebrand gebouw, waar van de oorspronkelijke beveiligingsmaatregelen niet veel meer over is.
Geplaatst op 07-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: