Ivonne van Delft nieuwe secretaris van NIS

Letselschadejurist Ivonne van Delft uit Deventer is gisteren geïnstalleerd in het bestuur van het NIS, het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars. Zij volgt als secretaris Gysèle Vogeler op. Van Delft is regiomanager Oost van letselschadebureau JBL&G, NIVRE Register-Expert, en docent aan de Beroepsopleiding Personenschade.

Het NIS is een vereniging voor personenschade-experts die haar leden in staat wil stellen hun vakkennis te delen en te vergroten met bijeenkomsten, en zorgt ervoor dat ze hun werk beter kunnen doen door te netwerken, samen te werken en hun kennis te delen. 

Ivonne van Delft over haar aanstelling: “Ik ben er heel trots op. Ik heb er niet bewust naar toegewerkt, maar ik vind het echt een hele eer. Toen ik op de meao zat, in de vorige eeuw dus, kon je als extra keuzevak Assurantie-B doen. Dat bestaat nu helemaal niet meer, maar in de jaren tachtig dus nog wel. Daar leerde ik al over het NIS, dat is opgericht in 1980, en ik zag dat destijds echt als een club van deskundigen. En nu zit ik er zelf bij!” 

“Maar ik was ook hiervoor al jaren actief lid van het NIS, waar ik in de Communicatiecommissie en de Evenementen en Thema Commissie zit. Die laatste organiseert elk jaar rond de tien bijeenkomsten in het hele land voor de leden, dus ik kende ook al heel veel mensen, en wist hoe de organisatie werkte. Ik beschouw het als een eer dat het bestuur mij heeft voorgedragen als bestuurslid en ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan zo’n mooi instituut als het NIS. Wat mij betreft heeft het NIS het voor mij zo belangrijke ‘teammodel’ immers in zijn DNA.”
Geplaatst op 10-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: