Joeri Jedeloo directeur Strategie, Data, IT & Pricing bij Schade & Inkomen

Op 1 mei start Joerie Jedeloo, momenteel Senior Manager Product Management & Expertise bij Schade Intermediar, als directeur Strategie, Data , IT & Pricing bij Schade & Inkomen van Nationale Nederlanden. Hij neemt het stokje over van Maaike van Beijsterveld die per 1 april aan de slag gaat als directeur Retail Schade & Zorg. Pieter-Jan Lommerse volgt Joeri op als Senior Manager Product Management & Expertise.

Foto: Joeri Dedeloo

In 2012 is Joeri zijn carrière begonnen als Management Trainee bij SNS Reaal. Na zijn traineeship ging hij aan de slag bij Corporate Stategy waar hij meewerkte aan de verkoop van VIVAT aan Anbang. Sinds medio 2016 heeft hij functies van Deputy Manager P&C en Unitmanager Fire & Others bekleed. Met de overname van VIVAT maakte Joeri drie jaar geleden de overstap naar NN en werkt hij als Senior Manager Productmanagement & Expertise bij Schade Intermediar. Hier heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het verhogen van de ITB door digitalisering, de beweging naar pricing op maat en de grote stappen die zijn gemaakt op het gebied van verzekerbaarheid en duurzaamheid.
 
Pieter-Jan Lommerse is momenteel Head of Zakelijk & Interediar bij C&C. In deze rol realiseert hij met zijn team de digitale klantervaring in de portalen voor adviseurs en zakelijke klanten. Daarnaast in Pieter-Jan verantwoordelijk voor de zakelijke strategie binnen Strategie NL. Eerder was hij betrokken bij de integratie met Delta Lloyd waar hij met zijn team medeverantwoordelijk was voor het coördineren, afstemmen en ondersteunen van de lokale integratieteams en een succesvolle uitvoering van de integratie.
 
Geplaatst op 24-03-2023
Share on: