Letselschade.com breidt MT uit met Georgette Kuntz en Joost Groot

Letselschade.com heeft het managementteam uitgebreid met NIVRE Register-Experts Georgette Kuntz en Joost Groot. Georgette zal zich voornamelijk bezighouden met de operatie en kwaliteit terwijl Joost zich meer zal richten op de commerciƫle werkzaamheden en externe contacten.

NIVRE Register-Experts Georgette Kuntz (l.) en Joost Groot in gesprek met collega Rekenkundig Expert Karen Zabel (r.) die eveneens NIVRE Register-Expert is.


De gesprekken over de uitbreiding van het MT liepen al langer, maar met het oog op de continuïteit van de organisatie is e.e.a. nu geformaliseerd. De komende periode wordt gebruikt om verdere ervaring op te doen en taken over te dragen. Oprichter Berth Groot ziet dat de bedrijfscultuur hiermee geborgd is. Iets wat voor hem van belang was bij het zetten van deze stap.

Georgette, die in 2000 in dienst trad van het bureau dat destijds nog als Groot Expertisebureau bekendstond, en Joost, die vanaf 2018 aan boord is, zullen de komende periode ook gebruiken om hun visie op de toekomst van Letselschade.com verder te ontwikkelen, zodat het kantoor een centrale speler in de letselschademarkt kan blijven.


Het huidige management ziet de ontwikkelingen met vertrouwen tegemoet. Berth: “Wij denken dat dit de juiste stap is. Het brengt vernieuwing met behoud van wat voor dit kantoor belangrijk is. Dat draagt bij aan de toekomstbestendigheid van ons bedrijf, waarbij kwalitatieve belangenbehartiging altijd op één moet blijven staan.”

Joost vult aan: “Het is een spannende en uitdagende stap die Georgette en ik nu nemen. Tegelijkertijd zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet, omdat er een stevige basis ligt waarop wij verder mogen bouwen.”


Over Letselschade.com

Expertisebureau Letselschade.com is gevestigd in Papendrecht. Het bureau, dat beschikt over het Nationaal Keurmerk Letselschade, treedt uitsluitend op voor slachtoffers. Het bureau werd in 1990 door Berth Groot opgericht, destijds nog onder de naam Groot Expertisebureau. De naam werd in de loop der tijd gewijzigd in Letselschade.com. Medio 2021 is Letselschade.com een vergaande samenwerking gestart met Ottenschot Letselschadespecialisten. Vanaf dat moment is Letselschade.com een van de grootste letselschaderegelingskantoren van Nederland.

Geplaatst op 14-03-2023

Volgende >


Share on: