Maaike van Beijsterveldt directeur Retail Schade & Zorg

Nationale-Nederlanden benoemt Maaike van Beijsterveldt (33) tot directeur van Nationale- Nederlanden Retail Schade & Zorg. Zij volgt hiermee Bianca Knispel op die Head of Protection NN Group wordt. Maaike van Beijsterveldt was directeur Strategie, Data, IT & Pricing bij NN Schade & Inkomen.

In haar laatste functie was Maaike van Beijsterveldt bij Schade & Inkomen verantwoordelijk voor de informatietechnologie, het strategieprogramma 2025 en voor het intensiveren van het procesmanagement. Daarnaast leidde ze de implementatie van de vernieuwde prijs-en datastrategie bij Schade & Inkomen en initieerde ze er het duurzaamheidsprogramma. Na de overname van Vivat Schade in 2019 heeft ze als programmadirecteur de VIVAT-integratie geleid. Van 2014 tot 2019 heeft Van Beijsterveldt diverse senior IT-functies bij Schade vervuld.
 
Maurice Koopman, CEO Schade & Inkomen: ‘In haar nieuwe rol zal Maaike de groei van Retail Schade & Zorg voortzetten en de digitalisering en de efficiëntie intensiveren. Met haar uitgebreide ervaring op het gebied van onder meer strategie, data en pricing ben ik er van overtuigd dat Maaike Retail Schade & Zorg leidend zal laten zijn. Ik kijk uit naar een nieuwe samenwerking met haar. Bianca Knispel wil ik danken voor het enerverend leiden van Retail Schade & Zorg. Onder haar leiding is het NN Retailbedrijf uitgegroeid tot een netwerkorganisatie dat gericht is op het delen van kennis en dat in nauwe samenwerking tussen de vier labels. Ik wens haar veel succes toe in haar nieuwe functie binnen ons bedrijf.’
Geplaatst op 07-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: