Marc Agterberg gestart als interim verzekeringsprofessional

Marc Agterberg heeft na meer dan 21 jaar gewerkt te hebben bij Nationale Nederlanden en Delta Lloyd besloten om zijn carrière voort te zetten als zelfstandig ondernemer. Met zijn uitgebreide ervaring in de verzekeringssector, heeft Agterberg de ambitie om als interim verzekeringsprofessional zijn kennis en expertise in te zetten voor zijn eigen onderneming.

Marc gaat op tijdelijke basis verzekeraars, assurantiemakelaars, gevolmachtigden en tussenpersonen bij projecten en op het gebied van acceptatie en schadebehandeling ondersteunen. 

Agterberg is ervan overtuigd dat hij met zijn jarenlange ervaring en kennis van de sector een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes van zijn klanten. Zijn eerste opdracht is bij de Vereende.

Marc: "Ik heb er een prachtige tijd gehad, met leuke en deskundige collega's samengewerkt en super veel geleerd. Nationale Nederlanden en Delta Lloyd ben ik dankbaar voor alle geboden kansen en het vertrouwen en ik heb nu ontzettend veel zin in mijn opdracht bij De Vereende ."
Geplaatst op 10-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: