QBE Nederland benoemt Head of Financial Lines en twee nieuwe underwriters

QBE benoemt per 1 maart Gydo van Rheenen als Head of Underwriting Financial Lines hij zal leiding geven aan de ontwikkeling van de Financial Lines portefeuille van QBE, die onder meer D&O, Cyber en PI omvat. Per 1 maart treedt Harry Hollander in dienst als Liability Underwriter samen met Benjamin Stibbe die de rol van Junior Underwriter op zich neemt.

Foto: Gydo van Rheenen

Gydo heeft meer dan 10 jaar ervaring in de verzekeringsmarkt. Hij begon zijn carrière in 2012 als D&O Underwriter bij CNA Europe. Na een periode bij Liberty was hij recentelijk Financial Lines Manager bij Zurich, waar hij ervaring opdeed met een volledig aanbod aan Financial Lines producten in een groot aantal segmenten en markten. 

QBE kondigt ook twee andere benoemingen aan, waarmee het lokale personeelsbestand op 11 komt. Harry Hollander treedt op 1 maart in dienst als Liability Underwriter samen met Benjamin Stibbe die de rol van Junior Underwriter op zich neemt. Harry heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Hij werkte in een aantal commerciële functies voor ABN-AMRO en stapte daarna over naar de makelaardij bij VLC & Partners en later Light Insurance, waar hij een focus had op P&C-verzekeringsprogramma's voor grotere (inter)nationale ondernemingen.

Benjamin begon zijn carrière als Underwriter Fine Art & Yacht bij Hienfeld voordat hij overstapte naar Klap als Insurance Adviser voor particuliere cliënten. Bij QBE zal Benjamin zich richten op de branches Liability, Property en Financial Lines.

Sebastiaan Lambalk, General Manager – QBE Nederland: “We hebben ons managementteam verder versterkt met de benoeming van Gydo en ik ben verheugd iemand met deze ervaring aan boord te hebben om onze Financial Lines-propositie verder uit te bouwen. We hebben een geweldige start gehad in 2023 en kijken ernaar uit om onze aanwezigheid op de lokale markt gestaag uit te bouwen. Met Harry en Benjamin erbij zetten we nieuwe stappen richting groei en het bouwen van een sterk team om aan de behoeften van onze zakelijke klanten te voldoen.”
 
Geplaatst op 01-03-2023




Share on: