Ron de Gooijer viert 40-jarig jubileum

Ron de Gooijer, Technical Manager bij Arepa, vierde afgelopen vrijdag 3 maart zijn 40-jarig jubileum bij het bedrijf. Samen met collega’s en relaties uit de gehele branche is het jubileum van Ron uitgebreid gevierd op de Arepa vestiging in Amersfoort.

Gedurende de vier decennia bij Arepa heeft Ron diverse functies binnen Arepa vervuld en heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het succes van het bedrijf.  
 
Ron begon zijn carrière bij Arepa in 1983 als fi-re-new technicus voor het reinigen van elektrotechnische apparatuur. In die tijd was Arepa een relatief klein bedrijf uit Denemarken dat zich richtte op het reconditioneren van elektronica en machines na brandschade. Ron groeide al snel uit tot een zeer bekwame monteur en zijn talent en toewijding werden al snel opgemerkt door het management.
 
In de jaren '90 werd Arepa een belangrijke speler op het gebied van reconditioneren en herstel van elektronische apparatuur voor de industriële sector. Ron maakte deel uit van het team dat verantwoordelijk was voor deze transformatie van het bedrijf. Hij was betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe diensten en oplossingen, en was een belangrijke bijdrage aan het succes van het bedrijf in deze nieuwe markt.
 
In 1995 werd Ron de Gooijer gepromoveerd tot directeur van het bedrijf. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de technische strategie van het bedrijf en de bouw van de Arepa vestiging in Amersfoort. Hij was daarnaast verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van het technische personeel van Arepa en zorgde ervoor dat het bedrijf op de hoogte bleef van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie. 
 
Zijn passie lag echter bij de dienstverlening, het helpen van bedrijven na brand- en waterschade, en de contacten met schade-experts en hij wilde graag als Technical Manager binnen Arepa zijn carrière vervolgen. Dit doet hij na 40 jaar nog steeds met veel plezier en dezelfde passie.
 
Ron de Gooijer heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij het opbouwen van de reputatie van Arepa als een betrouwbaar en deskundig bedrijf op het gebied van industriële elektronica. Zijn technische kennis en vaardigheden, gecombineerd met zijn persoonlijke toewijding aan klantenservice, hebben bijgedragen aan de uitstekende reputatie van Arepa bij haar klanten.
 
In zijn 40-jarige loopbaan bij Arepa heeft Ron de Gooijer veel veranderingen in de technologie en de markt meegemaakt. Maar hij heeft altijd vastgehouden aan de kernwaarden van het bedrijf: kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Dankzij zijn harde werk en toewijding is Arepa uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven in de industriële elektronica in Nederland, met klanten over de hele wereld.
 
Het jubileum van Ron de Gooijer is niet alleen een mijlpaal voor hem persoonlijk, maar ook voor Arepa als geheel. Het is een moment om stil te staan bij de bijdrage die hij heeft geleverd aan het succes van het bedrijf en om zijn verdiensten te erkennen.

Arepa is trots op de bijdrage die Ron de Gooijer heeft geleverd aan het bedrijf en hoopt dat hij nog jaren bij hen zal blijven, aldus Jesse van Leersum Managing Director Arepa Benelux.
 
In de komende editie van het SCHADE magazine komt een uitgebreid interview met Ron de Gooijer.
 
Geplaatst op 08-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: