Ruud Vredeveld neemt afscheid als directeur van Intermont Assurantiën

Na een lange en succesvolle carrière in de verzekeringsbranche heeft Ruud Vredeveld per 1 maart afscheid genomen als directeur van Intermont Assurantiën. Vredeveld is 20 jaar geleden begonnen als directeur bij Raetsheren Assuradeuren B.V. waarvan Intermont Assurantiën een op zichzelf staande entiteit is en hij sinds 2014 directeur was.

Als directeur heeft hij de groei en ontwikkeling van het bedrijf geleid. Hij heeft ervoor gezorgd dat Intermont Assurantiën zich heeft gepositioneerd als een betrouwbare en deskundige verzekeringspartner voor zowel particulieren als bedrijven.
 
Onder zijn leiding heeft het bedrijf een breed scala aan verzekeringsproducten ontwikkeld die aansluiten op de specifieke behoeften van klanten. Daarnaast heeft hij gezorgd voor een uitstekende klantenservice, waarbij persoonlijk contact en het begrijpen van de klantbehoeften centraal staan.
 
Vredeveld laat een sterke en succesvolle organisatie achter. Zijn opvolger zal de uitdaging hebben om de hoge standaarden van Vredeveld voort te zetten en de groei van het bedrijf te blijven stimuleren.
 
Ruud Vredeveld: "Ik ben dankbaar voor de vele jaren bij Intermont Assurantiën en trots op wat we samen hebben bereikt. Ik wil graag alle medewerkers, klanten en partners bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen dat zij in mij en het bedrijf hebben gehad."
 
Het is nog niet bekend wat de toekomstplannen van Vredeveld zijn, maar het is duidelijk dat hij een indrukwekkende carrière in de verzekeringsbranche heeft gehad. Zijn ervaring en expertise zullen ongetwijfeld worden gemist bij Intermont Assurantiën. Voor Vredeveld is het tijd voor een welverdiend afscheid en wellicht nog een nieuwe uitdaging in zijn carrière.
Geplaatst op 01-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: