RVJ sluit zich aan bij Context

Context B.V. gaat zijn dienstenpakket vanaf 1 april 2023 verder verbreden door de integratie van RVJ Expertises & Taxaties B.V. De bundeling van activiteiten vindt plaats vanuit de gedachten en ambitie van beide bedrijven om hun opdrachtgevers voor Expertise & Consulting nog verder ‘in de breedte’ van dienst te kunnen zijn.

Ingegeven door de verwachte groei zal het gezamenlijke Context team blijven opereren vanuit de huidige twee kantoren in Amsterdam, te weten in het Oostelijk en Westelijk Havengebied. Het is mooi dat, in het jaar dat RVJ 65 jaar als expertisebureau bestaat, het kantoor RVJ niet met pensioen gaat, maar onder de naam Context de dienstverlening voortzet.

Na de integratie zal Context zowel in de Co-assurantie als in de Provinciale markt zijn opdrachtgevers zeer goed van dienst kunnen zijn. Expertise-opdrachten van iedere omvang kunnen worden uitgevoerd, van eenvoudig tot zeer complex. Deze verbreding wordt mede ingegeven door de groeiende vraag en behoefte vanuit de markt.

Directeur van RVJ Pieter-Paul Verhorst: “RVJ verwacht dat de jarenlange dienstverlening en persoonlijke benadering met het samengaan nóg breder en efficiënter kan worden ingezet en daarnaast is de continuïteit gewaarborgd. Vanzelfsprekend zullen de RVJ medewerkers de adequate service blijven leveren die opdrachtgevers gewend zijn, hetgeen ook perfect aansluit bij de stijl en het DNA van Context.”

Managing Partner van Context Michael Blonk: ”Net als Context is RVJ een niche speler. Zij zijn echte specialisten in retail schades. Ook hun kennis op het gebied van schades aan monumentale windmolens getuigt daarvan. Wij zijn verheugd het team van RVJ te mogen verwelkomen en kijken ernaar uit onze Context belofte waar te maken voor onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers.”
Geplaatst op 30-03-2023

Volgende >


Share on: