Selles & van Dijk Experts breidt uit met Rotgans Scheepsadviesbureau

Expertisebureau Selles & van Dijk Experts heeft per 1 maart de activiteiten van Rotgans Scheepsadviesbureau overgenomen. Met deze overname heeft Selles & van Dijk, een one-stop-shop voor taxaties, schade-expertises, inspecties en vooropnames in de plezier- en binnenvaart, nóg meer slagkracht waardoor het bureau verzekeraars en scheepseigenaren nog beter kan bedienen.

Directeur Selles & van Dijk Experts en Register Holland, Rob van Dijk
 

De afgelopen jaren heeft Selles & van Dijk Experts meerdere bedrijven overgenomen. De overname met de grootste impact vond in 2014 plaats toen het bureau Register Holland overnam. Alle certificerende taken van expertisebureau Selles & van Dijk – dat zelf ook al door de overheid geaccrediteerd was om zelfstandig certificaten voor de binnenvaart af te geven – werden ondergebracht bij Register Holland. Register Holland richt zich puur en alleen op certificerende werkzaamheden. De andere, niet certificerende werkzaamheden werden ondergebracht bij Selles & van Dijk Experts.
 

Met de recente overname van Rotgans Scheepsadviesbureau beschikt Selles & van Dijk Experts, naast een vestiging in Meppel en Maasbracht, nu ook over een vestiging in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn. Directeur Rob van Dijk: “Wij zijn blij dat we een bureau als Rotgans, dat over ruime ervaring beschikt en in de markt bekendstaat als een onafhankelijk werkend kwaliteitsbureau, aan ons hebben kunnen verbinden. De systemen zijn inmiddels geïntegreerd en het team heeft veel zin in de toekomst!"
 

Selles & van Dijk Experts is onderdeel van de Van Dijk Expertise Groep. Onder de Van Dijk Expertise Groep valt ook Register Holland.

Door Cindy van der Helm | Foto Jan Vredenburg fotografie
Geplaatst op 24-03-2023

Volgende >


Share on: