Tom Baken directeur Ensur NL competence center non-life

Per 1 maart is Tom Baken benoemd tot directeur competence center non-life Ensur NL. Baken heeft al een lange carrière in de verzekeringssector en heeft ruime ervaring in verschillende senior management rollen bij onder meer Allianz en diverse onderdelen van Nationale-Nederlanden.

Tom heeft een aantal jaren intermediair bedrijven inclusief volmacht aangestuurd, is verantwoordelijk geweest voor het volmacht- en co- assurantie bedrijf van Nationale-Nederlanden en is marketing en sales directeur geweest bij Movir. In zijn laatste rol heeft hij zich bij HCS verdiept in de uitvoering van de sociale zekerheid rondom inkomensverzekeringen. 

Tom is een change manager, in zijn loopbaan heeft hij veel projecten en verander programma’s geleid. Hij is commercieel, doortastend, direct, pakt door en weet zijn omgeving goed mee te nemen en te motiveren. 
 
Als directeur van het Ensur NL competence center non-life zal Baken zich bezighouden met het ontwikkelen en implementeren van strategieën om de non-life verzekeringsmarkt te laten groeien. Hij zal zich richten op het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening en het ontwikkelen van nieuwe producten om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten.
 
Tom Baken is enthousiast over zijn nieuwe functie en kijkt uit naar de uitdagingen die voor hem liggen. Hij gelooft dat hij met zijn ervaring en kennis van de verzekeringssector een belangrijke bijdrage kan leveren aan de verdere groei van het Ensur NL competence center non-life.
 
Ensur, met een vestiging in België en Nederland is dienstverlener op het gebied van verzekeringen en risicobeheer.
Geplaatst op 14-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: