VACATURE DEKRA: Schade expert Bouw

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Arnhem.

Wat ga je doen
Stel; tijdens de aanleg van een kelder onder een bestaand pand verzakt het aangrenzende pand van de buren of stel je voor dat een binnenvaartschip tegen een brug vaart of door een foutief geleverde koppeling staan alle kamers van een hotel onder water. Wie stelt hier de schade vast en onderzoekt de oorzaak? 

Dat doe jij!
Als schade-expert heb je een zelfstandige en verantwoordelijke positie waar je specifiek met schade bezig bent en tegelijkertijd met de betrokken partijen, de mens. Iedere dag is anders, iedere schade is anders en iedere partij is anders. Onze opdrachtgevers zijn veelal verzekeraars en assurantie makelaars, maar kunnen ook bedrijven of overheden rechtstreeks zijn. Het contact met je opdrachtgevers en de betrokken partijen is tijdens een schadetraject intensief en je werkt als een team. Als team probeer je de schade onder controle te krijgen en zo goed mogelijk op te lossen. Het onderhouden van deze contacten met opdrachtgevers, ook buiten de individuele schadegevallen om, is van groot belang en het lijkt jou geweldig om je hiervoor in te zetten.

Je werkterrein is heel Nederland en soms zelfs de hele wereld. Je bent veel onderweg met als basis je thuiswerkplek. Tijdens meetings op kantoor ontmoet je naaste collega’s waarmee je ook dagelijks contact hebt. Samenwerken, elkaar helpen en er voor elkaar zijn in drukte en bij complexe zaken zijn belangrijke succesfactoren voor jezelf en voor het team.

Als schade-expert weet je één ding zeker; afwisseling genoeg!

Wat breng jij mee?

  • Liefde voor en kennis van bouwkunde en civiele techniek (op hbo werk en denkniveau)
  • Zelfstandig kunnen werken binnen een professioneel team
  • De afwisseling tussen werken op kantoor/thuis en onderweg zijn stimuleert jou
  • Gezonde ambitie en honger naar kennis
  • Commercieel en creatief denken is voor jou vanzelfsprekend
  • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal uitstekend
  • Het opstellen van een rapport van bevindingen, dat duidelijk en gestructureerd is, waarmee je opdrachtgever verder kan, maakt je blij
  • Flexibiliteit zit in je genen; jouw werkterrein is heel Nederland en soms zelfs de hele wereld en dat vind je geweldig
  • Je bent vanaf 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent ingeschreven als (kandidaat) NIVRE expert of studeren om NIVRE register-expert te worden lijkt je leuk!


Wij bieden
Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, leaseauto, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Via ons DEKRA Global Learning Management System heb je de mogelijkheid om diverse online trainingen te volgen, zodat jij je kan blijven ontwikkelen.


Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.


Over ons
DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,5 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.


In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing, Audit, Industrial Inspection, Industrial Safety, Rail en Claims & Expertise.


DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Arnhem. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.


Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige en duurzame wereld. En jij bent welkom!


DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.


Vragen?
Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Minke van Puijenbroek. Zij is te bereiken op +31 6 15 17 24 60 of stuur haar een mailtje via recruitment.nl@dekra.com.

 
Geplaatst op 03-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: