XOLUTIONS opent eerste kantoor in Nederland

Per 1 maart is XOLUTIONS Nederland BV opgericht en is Zeeland Expertise in Goes overgenomen. Het kantoor gaat verder onder de naam XOLUTIONS-Zeeland. Samen met voormalige eigenaar van Zeeland Expertise, Jan Van Der Craats, gaat het hele team over naar XOLUTIONS-Zeeland. Zeeland Expertise is gespecialiseerd in het behandelen van schades op het gebied van auto's, brandschade en brand-varia.

Foto v.l.n.r.: Leander Sinke, Lieven Vermoesen, Jeannette Van Der Craats, Jan Van Der Craats, Sjoerd Monteyne en Tom Coorevits


BeNeLux
Met de oprichting van XOLUTIONS Nederland BV, is het expertisebureau nu actief in België, Luxemburg en in Nederland, waarmee het een BeNeLux organisatie is geworden. Dit past in de strategie om een complete dienstverlener te zijn op het gebied van claims en expertise. ‘CUSTOMER SERVICE IS OUR XOLUTION’ en ‘XOLUTIONS TO YOUR NEEDS’ zijn de belangrijkste motto's van de organisatie.
 
Over XOLUTIONS
XOLUTIONS BV België is op 1 oktober 2019 opgericht en is actief op het gebied van expertises van rollend materieel, brand-varia, elektriciteitsschades en investigations.
 
XOLUTIONS Plus, opgericht op 1 oktober 2021, is een organisatie die gespecialiseerd is in het outsourcen van verzekeringsspecialisten in de schade, productie, leven/niet-leven en software-testing. XOLUTIONS BV is opgericht door ervaren professionals en onderscheidt zich daarmee van internationale groepen en private-equity fondsen.
 
Op 1 april wordt expertisebureau Somers uit Bilzen overgenomen door XOLUTIONS BV. Dit bureau is gespecialiseerd in schades aan rollend materieel. Met deze overname breidt XOLUTIONS haar expertise en dienstverlening verder uit in de BeNeLux regio.
 
Sinds de oprichting in 2019 werken er bij XOLUTIONS BV België inmiddels een 80-tal medewerkers en is het bedrijf met eigen kantoren in bijna iedere Belgische provincie aanwezig
Geplaatst op 31-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: