Feestelijk klantevent Dolmans, Trition, QBuild en ASB in Den Bosch

Op woensdag 10 mei vond een feestelijk klantevent plaats bij het nieuwe, duurzame pand van Dolmans Calamiteiten Diensten, Trition en QBuild in Den Bosch. Met als centraal thema 'Proef en Ontdek' beloofde het een interessante middag en avond te worden!

De genodigden werden vanaf 15:30 uur ontvangen. Door het pand heen was een route uitgestippeld die de gasten langs vijftien verschillende demo’s leidde. Een mooie manier om de diensten van deze bedrijven te ervaren en om meer te horen over de innovaties binnen de branche. Het was ook een mooie gelegenheid voor de genodigden om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Uiteraard werd er ook veel geproefd en werden er verspreid over de route heerlijke hapjes geserveerd.
 
Na een officieel woord van Berthil Dolmans, de directeur van Dolmans Groep, werd er geproost en kon het feest beginnen. In de centrale hal van Dolmans Calamiteiten Diensten werden de genodigden getrakteerd op een walking dinner met lokale culinaire verrassingen. De sfeer was gezellig en informeel, mede dankzij de aanwezigheid van een DJ en saxofonist die voor de muziek zorgden. 
 
Het klantevent 'Proef en Ontdek' was een groot succes en een mooie gelegenheid om te laten zien wat deze bedrijven te bieden hebben en hoe zij kunnen samenwerken om hun klanten nog beter van dienst te zijn.

 
Bekijk hier de sfeerimpressie via YouTube: https://youtu.be/Lt5OlD8dq6g
 
Geplaatst op 11-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: