Honderden medewerkers vrijdag in actie in Leeuwarden, Den Haag en Groningen

Op vrijdag 12 mei komen vele honderden medewerkers van Aegon en TKP Pensioen in actie tijdens de ‘Force for Good day’ in Leeuwarden, Den Haag en Groningen. In de steden waar Aegon en TKP Pensioen een vestiging hebben, zijn er dit jaar ruim 80 lokale vrijwilligersactiviteiten waar medewerkers op in konden schrijven.

Ruim 400 medewerkers helpen vrijdag bij uiteenlopende lokale initiatieven. Zo helpen zij bij activiteiten voor mensen met een beperking, gaan op pad met ouderen naar markten en musea, steken de handen uit de mouwen bij verschillende kluswerkzaamheden en helpen bij voedselbanken met voedselpakketten en kinderverjaardagtraktaties. Ook zal een grote groep in het pakhuis van Sinterklaas honderden cadeaus inpakken voor kinderen uit gezinnen die kampen met (verborgen) armoede.

Duizenden wereldwijd    
De Force For Good day van Aegon – voorheen de Vrijwilligerswerk Vrijdag – bestaat al sinds 2014. Dit jaar valt deze in de voor het eerst wereldwijd georganiseerde Force for Good-week (5 t/m 12 mei) van Aegon en Transamerica. In de UK, USA en Europa komen deze week duizenden mensen in actie voor honderden goede doelen.

Data-analyse voor Geldfit
Behalve activiteiten op locaties, kunnen medewerkers ook vanuit huis hun talenten inzetten voor het goede doel. Zo gaat een groep data-analisten van Aegon hun skills inzetten voor Geldfit – een non-profitorganisatie die mensen helpt met informatie en tips over geldzaken. Zij zullen onder andere analyses uitvoeren ten behoeve van het noodfonds energie, ondersteunende regelingen van gemeenten en voor ondernemers. 

Geplaatst op 11-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: