VACATURE RAASVELD EXPERTISE: Young professional letselschaderegelaar

Ben je toe aan een tweede stap in je carrière en zoek je versnelling in je ontwikkelpad? Wil je gericht leren in de dagelijkse praktijk? Heb je de ambitie te groeien naar schaderegelaar buitendienst? Geloof je in herstelgerichte dienstverlening? Dan biedt Raasveld Expertise volop kansen en zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen? 
Je onderzoekt, beoordeelt en regelt allround letselschades op een proactieve wijze. Je ontzorgt betrokken partijen vanuit een herstelgerichte aanpak. Je zet de strategie in een dossier uit, adviseert en communiceert helder met alle betrokkenen in het dossier. In afstemming met je mentor bepaal je de stappen in je ontwikkeling van schadebehandelaar binnendienst naar schaderegelaar buitendienst. 


Hoe zit het met je werkomgeving? 
Maak kennis met de wereld van Raasveld Expertise. Wij willen iets veranderen. Wij willen bijdragen aan een betere manier om schaderegelingen tot stand te brengen bij (complexe) letselschade. Omdat de manier waarop van groot belang is om mensen te helpen accepteren wat er is gebeurd. Zodat ze door kunnen met hun leven. Wij werken met een team van inhoudelijk gedreven professionals voor verzekeraars en eigen risicodragers die worden aangesproken door of namens slachtoffers van een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische fout. Wij zijn een landelijk werkend expertisebureau en werken vanuit ons kantoor in Nijverdal. Jij draagt bij aan het succes van het bedrijf! Het zijn de mensen die beloftes waar maken en overtreffen. Op deze manier werken wij met plezier aan onze ambities. 


Wat heb je in huis? 

We gaan ervan uit dat je dit meeneemt: 

  • Een HBO/WO diploma met een profiel dat inspeelt op de eisen aan herstelgerichte letselschadebehandeling/-regeling. 
  • Je hebt werkervaring, bijvoorbeeld 2 jaar, op het gebied van letselschadebehandeling. 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
  • Sociaal en communicatief zeer vaardig. 
  • Flexibel en praktisch ingesteld. 
  • Waar mogelijk: relevante vakdiploma’s of je bent bereid deze te behalen. 
  • Op topniveau werken en voorop blijven lopen in de markt. 
  • Fulltime beschikbaar. 

Interesse of meer weten? 
Neem contact op met Mirjam Egberts door te mailen naar mirjam.egberts@raasveldexpertise.nl of te bellen naar 06-34183017.

Geplaatst op 22-05-2023