DGA gaat strategisch partnership aan met Söderberg & Partners

DGA, gespecialiseerd adviesbureau voor Directeur Groot Aandeelhouders (DGA's) gevestigd in Den Haag, heeft vandaag bekend gemaakt een strategische partner gevonden te hebben in Söderberg & Partners. Söderberg & Partners zal met terugwerkende kracht een minderheidsaandeel nemen in DGA.

Foro: Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners

Samen met Söderberg & Partners kan DGA haar expansieplannen verwezenlijken en deze de komende jaren versnellen. Tevens willen we gezamenlijk nieuwe producten ontwikkelen voor DGA’s. Met de niche kennis van DGA en de slagkracht van Söderberg & Partners maakt dit partnership het mogelijk om samen nóg meer ondernemers te adviseren op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. 

DGA, een begrip in de markt
Jeroen van Lunen, eigenaar van DGA, is een begrip onder Haagse ondernemers. Al 25 jaar is hij een rots in de branding voor velen als het aankomt op hypotheken, risico-inventarisaties, verzekeringen en pensioenen. Jeroen is zelf een ondernemer in hart en nieren en zit nog vol met goede ideeën voor de toekomst. Met dit partnership neemt hij de stap om DGA als label door te ontwikkelen en nog sterker neer te zetten binnen de markt.
 
Van Lunen geeft aan blij te zijn met de nieuwe aandeelhouder: “De sterke reputatie en expertise van Söderberg & Partners op het gebied van financieel advies en vermogensbeheer vormen een waardevolle aanvulling op onze niche expertise in het adviseren van DGA's. Samen kunnen we onze klanten een nog betere service en op maat gemaakte oplossingen bieden." 
 
“Ook vanwege ons volmachtbedrijf zijn we bijzonder blij met onze nieuwe aandeelhouder.” vult Van Lunen aan. DGA sluit met z’n Volmachtbedrijf aan bij Centraal Volmacht Bedrijf en krijgt daardoor nog meer mogelijkheden om de volmachtactiviteiten verder uit te bouwen. 

Gespecialiseerde kennis bereikbaar voor de grote groep
Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners, laat weten: “Wij zijn verheugd dat we DGA mogen verwelkomen in de familie. Binnen onze groep hebben we een groot aantal DGA’s die we door de specialisatie van Jeroen en zijn team nóg beter van dienst kunnen zijn.  Door haar expertise in deze niche is DGA een sterke partner in Den Haag en een geweldige aanvulling voor onze groep. “
 
“Onze gedeelde visies op de toekomst hebben een belangrijke rol gespeeld in het aangaan van dit partnership. Samen streven we ernaar om financieel advies toegankelijk te maken en zijn om deze reden bezig met verdere uitbreiding in de regio Den Haag. Ook DGA is actief met overnames en door het bundelen van onze krachten kunnen we dit nu versnellen.” - aldus Roland Goldman.

Het partnership en de overname van de aandelen is onder voorbehoud van goedkeuring door de AFM en wordt naar verwachting binnenkort geëffectueerd.
 
Geplaatst op 01-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: