Arjan Sandee maakt overstap naar Stipt Letselschade

Arjan Sandee treedt per 1 september 2023 in dienst bij Stipt Letselschade. Arjan heeft jarenlange ervaring in de letselschade aan de verzekeringszijde en als register-expert bij een expertisebureau. Hij gaat zich bij Stipt Letselschade inzetten als belangenbehartiger.

“Na jarenlang op de letselafdeling bij een verzekeringsmaatschappij en vervolgens 14 jaar met veel plezier bij een expertisebureau te hebben gewerkt, is het tijd voor een nieuwe uitdaging bij Stipt letselschade waar ik mij als belangenbehartiger voor de volle 100% ga in zetten voor onze cliënten.
 
Een letselschadetraject is een onzeker proces voor cliënten, de onzekerheid over het herstel en hoe lang het gaat duren, maar ook waar zij ‘aan toe zijn’. 
 
Door mijn kennis en kunde en ervaring kan ik het proces zo goed en prettig mogelijk laten verlopen voor onze cliënten. Ik weet hoe partijen in het proces denken en ken de belangen. Hierdoor kan ik het optimale resultaat voor cliënten behalen. 
 
Stipt Letselschade is een relatief klein bedrijf met veel aandacht voor persoonlijk contact. Een goede relatie opbouwen en de communicatie met cliënten maar ook met de andere partijen in het proces vind ik heel belangrijk, net als het nakomen van afspraken. Daarom denk ik dat ik een prima ‘match’ met Stipt letselschade zal vormen.”
Geplaatst op 01-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: