DEKRA Claims and Expertise trekt Harrie Vos en Maick Arendsen aan

De afdeling Aansprakelijkheid Technische Verzekeringen van DEKRA Claims and Expertise heeft zich uitgebreid met Harrie Vos en Maick Arendsen die als schade-expert aan de slag gaan.

Harrie komt bij Polygon vandaan waar hij 17 jaar aan verbonden was. De laatste jaren was hij er werkzaam als Projectleider Technische Reconditionering. Harrie heeft een elektrotechnische achtergrond en zal met name op elektrotechnische schaden worden ingezet.

 
Maick Arendsen heeft jarenlang als risicodeskundige bij Nationale Nederlanden/Delta Lloyd gewerkt. Hij was met name werkzaam in de agrarische sector. Daarvoor – van 2005 tot 2012 – werkte hij in de schade-expertisewereld.
Maick heeft veel kennis van PV-installaties en schrijft mee aan de SCIOS Scope 12, agrarische objecten met functionele inrichtingen en installaties. Hij is bouwkundig onderlegd en vormt met zijn specifieke kennis een mooie aanvulling op het ATV-team van DEKRA Claims and Expertise.


Nicole Hoogeveen–Havermans, Manager Aansprakelijkheid Technische Varia, is blij met de komst van de twee ervaren collega’s. “Ons team van specialisten is goed aan het uitbreiden, maar we zijn er nog niet. We zijn ook flink aan het verjongen en hebben inmiddels ook al zes vrouwen op onze specialisten afdeling. Ik mag dan wel geen bouwkundig schade-expert zijn, maar bouw als manager van het ATV-team hard aan een mooie toekomst voor ons team!”

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 22-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: